„Ultima etapă a anului” la UTA se ține între conducere, antrenori și suporterii fideli ai clubului! SCU cere prezența la ședință și a primarului Falcă pentru a lămuri toate problemele

Marius ANGHEL 14 Dec. 2017, 12:23 Diverse

Înaintea startului noului sezon competițional al Ligii 2, șefii clubului UTA le promiteau suporterilor fideli ai echipei o întâlnire de final de an pentru o analiză amplă a rezultatelor și evenimentelor petrecute până atunci în campionat. Aceștia s-au ținut de promisiune și au stabilit ca ședința să aibă loc în acest weekend, sâmbătă, de la ora 11:00, la hotelul Subcetate.

Mai jos puteți citi comunicatul clubului UTA:

„Conducerea clubului, conform promisiunii făcute la început de sezon, invită toți abonații la „ultima etapă a anului”, sâmbătă, 16 decembrie, ora 11:00, la hotel Subcetate, pentru o analiză de final de an împreună cu staff-ul tehnic și administrativ.

Pentru cei care nu se pot deplasa la locație, clubul asigură autobuz, cu plecare din fața fostei cofetării Mimoza, ora 10:45.

Acces la eveniment pe bază de abonament”.

Suporterii cer clubului UTA invitarea la ședință și a primarului Aradului

La rândul ei, Suporter Club UTA a emis un comunicat în care mulțumește conducerii clubului pentru invitația lansată abonaților însă vine și cu o propunere pentru întâlnirea de sâmbătă. Suporterii „Bătrânei Doamnă” vor includerea în subiectele ședinței și a unui punct în care să se discute despre starea stadioanelor „Francis Neuman” și Motorul. Mai mult, fanii solicită prezența la întâlnire și a primarului orașului, Gheorghe Falcă, conducătorul instituției care sprijină cel mai mult financiar UTA, cel care marți anunța că finalizarea celor două arene din Arad ar putea întârzia și mai mult. Falcă făcea atunci și o remarcă ironică asupra suporterilor UTA-ei.

„Ca unică asociație reprezentativă a suporterilor echipei UTA Arad vă mulțumim pentru invitația lansată abonaților de a participa la o întâlnire de sfârșit de an, în speranța că aceste întâlniri – cel puțin bianuale – vor deveni o tradiție.
    Față de agenda discuțiilor propusă și anunțată public, vă rugăm să includeți și o secțiune despre stadiul lucrărilor de la cele două stadioane pe care ar trebui ca echipa noastră să le utilizeze cât mai curând: „Francisc Neuman” și „Motorul”. În acest sens, ținând cont și de declarațiile publicate de mass-media arădeană în cursul zilei de miercuri, 13 decembrie a.c., ne manifestăm dorința ca la evenimentul de sâmbătă să participe și primarul orașului Arad, Gheorghe Falcă, ori un reprezentant al acestuia, în vederea lămuririi – într-un cadru mai larg, de față numai cu cetățeni interesați direct de subiect – a tuturor problemelor care stau la originea perioadelor mult prea îndelungate de construire a celor două obiective. Din aceste motive, vă solicităm ca din poziția dumneavoastră de organizatori ai întâlnirii cu abonații clubului UTA, să adresați o invitație de participare și primarului Gheorghe Falcă.
    Pentru noi doar UTA contează!”
, e comunicatul Consiliul Director al Suporter Club UTA, semnat de președinte Dan Proca.

Marius ANGHEL 14 Dec. 2017, 12:23 Diverse
Pe aceeași temă