Fanii „stegari” au votat președintele clubului AS „SR” Brașov. Omul care a ținut în viață FC Brașov în ultimii ani e preferatul suporterilor

Marius ANGHEL 19 Jul. 2017, 11:14 Diverse

Liga Suporterilor Stegari (LSS) a organizat aseară alegeri pentru funcțiile de conducere la Asociația Sportivă „SR” Brașov. Fanii stegari l-au votat pe Vasile Dochița în funcția de președinte, iar Horațiu Culcear și Nicu Badea vor fi vicepreședinți.

Dochița nu a participat la alegeri, dar urmează să aibă o întâlnire cu suporterii zilele următoare.

„Am fost sunat de mai mulți suporteri în ultimele zile, care mi-au spus că au încredere în mine și că vor să mă alătur acestui proiect. Mă onorează propunerea fanilor, asta înseamnă că ei apreciază eforturile făcute de mine la FC Brașov în ultimul timp. Urmează să am o întâlnire cu reprezentanții suporterilor pentru a vedea ce putem face concret cu acest proiect. Brașovul trebuie să revină cât mai repede în Liga 1, acolo unde este locul acestei echipe”, a declarat Vasile Dochița pentru Monitorul Expres.

După mai multe săptămâni în care s-a lucrat intens la documentația necesară pentru obținerea Certificatului de Identitate Sportivă, obligatoriu pentru a activa în competițiile organizate de AJF Brașov, luni, Direcția Județeană de Tineret și Sport Brașov a emis actul noii societăți: AS „SR” Brașov.

„Nu a fost ușor, pentru că am avut și multe piedici, dar, în cele din urmă, am reușit să obținem CIS-ul. Este un prim pas, proiectul merge mai departe, acum urmează să depunem dosarul la AJF Brașov. Noi sperăm să fim acceptați în Liga a 4-a, rămâne de văzut ce se va întâmpla la Adunarea Generală”, a spus Horațiu Culcear, președintele LSS.

Un prim fotbalist care și-a dat acceptul să joace la FC „SR” Brașov este fostul mijlocaș al „stegarilor”, Horia Popa. Pentru postul de antrenor varianta ar fi Andrei Șanta, fostul jucător și antrenor cu portarii de la FC Brașov.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 19 Jul. 2017, 11:14 Diverse
Pe aceeași temă