Alarmă la FC Brașov înainte de derby-ul cu Chindia. Țălnar are probleme în atac după ce unul dintre titulari s-a accidentat

Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 15:57 Liga 2

Atacantul Sergiu Istrati a suferit o accidentare la antrenamentul din acestă dimineață și va rata cu siguranță meciul care va avea loc duminică, pe Stadionul Tineretului, contra Chindiei Târgoviște. Istrati a suferit o întindere musculară în timpul jocului școală de azi și va avea nevoie de câteva zile de repaus.

„Avem unele probleme de lot pentru meciul cu Chindia. Sper din tot sufletul ca până duminică să mai recuperăm din jucători. Istrati va face vineri un consult medical, dar îmi este frică să nu fie ceva mai grav și să stea pe margine o perioadă mai lungă. Cum nu prea avem atacanți în lot o să fie probleme”, a spus Cornel Țălnar.

Referitor la meciul cu Chindia, Țălnar a spus că „va fi un meci dificil. Întâlnim o echipă, care, la fel ca și noi, are pretenții la promovare. Chindia este o echipă omogenă, cu jucători care joacă împreună de trei ani. Sperăm să ne mobilizăm și să obținem un rezultat favorabil. La fel ca și cei din conducere și noi ne dorim să terminăm turul de campionat fără înfrângere, însă important este să și putem. Suntem pe un drum bun, am obținut rezultate bune, suntem singura echipă neînvinsă din campionat și sper să ne păstrăm cât mai mult invincibilitatea”.

Meciul FC Brașov – Chindia se va disputa duminică, de la ora 15:00, ambele echipe fiind la egalitate de puncte.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 15:57 Liga 2
Pe aceeași temă