Pojorâta și Suceava se vor confrunta de două ori în decurs de doar trei zile, cu spectrul retrogradării în față. Ce spune Bălan despre programarea meciurilor

Marius ANGHEL 09 May. 2016, 13:16 Liga 2
Pojorâta și Suceava se vor confrunta de două ori în decurs de doar trei zile, cu spectrul retrogradării în față.** Ce spune Bălan despre programarea meciurilor

Mult așteptatul derby bucovinean dintre Bucovina Pojorâta și Rapid Suceava care trebuia să se dispute sâmbătă nu a mai avut loc, deoarece Federația Română de Fotbal a decis să amâne toate meciurile din competițiile interne ale weekendului trecut din cauza decesului fotbalistului camerunez Patrick Ekeng. Evenimentul nefericit s-a produs în timpul partidei de vineri seară, dintre Dinamo București și Viitorul Constanța, bulversând întreaga lume a fotbalului românesc.

Sâmbătă după-masă, forul condus de Răzvan Burleanu a emis un comunicat în care a anunțat datele în care au fost reprogramate partidele amânate în intervalul 7-9 mai. Astfel, confruntarea dintre Bucovina Pojorâta și Rapid Suceava, alături de celelalte dueluri din etapa V-a a play-out-ului Ligii secunde, va avea loc la jumătatea acestei săptămâni, miercuri, pe 11 mai, cu începere de la ora 17:00.

„Ni s-au înmuiat picioarele când am văzut imaginile cu Ekeng. Nu știu cum am fi jucat sâmbătă. E strigător că o asemenea tragedie s-a terecut în Liga 1, în centrul Bucureștiului, la 50 de metri de unul dintre cele mai importante spitale din România. Vă dați seama ce se poate întâmpla în Liga a 2-a sau a 3-a!? Am fi preferat să jucăm meciul de acasă mai întâi, dar asta a fost decizia FRF. Am reprogramat antrenamentele după-amiază, iar miercuri jucăm la Pojorâta să câștigăm cele trei puncte”, a spus, pentru Gazeta SV, antrenorul-jucător al Rapidului, Daniel Bălan.

Meciul revanșă dintre cele două combatante aflate în plină luptă pentru evitarea retrogradării va avea loc la doar trei zile distanță, sâmbătă, 14 mai, de la ora 11:00, pe stadionul Areni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 09 May. 2016, 13:16 Liga 2
Pe aceeași temă