Mărkuș a înscris din nou, dar Olimpia a pierdut cu Diosgyor | VIDEO

Marius ANGHEL 07 Feb. 2016, 12:13 Pregătiri, amicale

După o victorie și un egal, Olimpia Satu Mare a înregistrat, sâmbătă, și o înfrângere împotriva adversarilor din Ungaria. Ce-i drept, a fost un eșec în fața unui oponent din prima ligă maghiară. Trupa lui Tiberiu Csik a cedat cu 1-2 testul de la Miskolcz cu DVTK Diosgyor.

Diosgyor a deschis scorul în minutul 16 prin Elek Akos, care a finalizat din centrul careului, cu un șut pe jos, o acțiune de atac a echipei sale, iar cu trei minute înaintea pauzei, Patrick Bacsa a majorat avantajul la 2-0. În partea a doua a jocului, cu o formulă de echipă complet schimbată, Olimpia a pus mai multe probleme defensivei adverse, și, potrivit site-ului olimpiasm.ro, după o situație importanta irosită de Bîgiu (lovitură de cap peste poartă), Mărkuș a reușit să reducă din handicap în minutul 62. Romariu Rus a centrat în partea dreaptă, Bîgiu a deviat până la Mărkuș, care a marcat cu o execuție de finețe, scăriță peste portarul advers. Același Mărkuș a mai irosit o situație bună de a marca, însă și ungurii au avut ocazia să-și majoreze scorul dacă Marius Șuta nu ar fi scos balonul de sub transversală.

Olimpia, în prima repriză: Claudiu Băican – Takacs Rareș, Ionuț Tătaru, Valter Heil, Ciprian Brata, Raul Ștef, Denis Chivari, Roland Ribarics, Laur Nemeș, Vasile Buhăescu, Bogdan Faur.
Olimpia, în repriza a doua: Marius Șuta – Cosmin Bura, Florin Mureșan, Cosmin Iuhas, Dumitru Muntean, Romariu Rus, Adrian Sălăgeanu, Darius Lukacs, Sebastian Ianc, Adrian Mărkuș, Horea Bîgiu.

Înaintea meciului pierdut cu DVTK Diosgyor, Olimpia Satu Mare câștigase cu Balmaz Kamilla Gyogyfurdo (1-0), și remizase cu ASU Politehnica Timișoara (2-2) și Cigand SE (0-0). Următorul amical e programat miercuri, la Oradea, cu Luceafărul Oradea.

Foto și video: DVTK

Marius ANGHEL 07 Feb. 2016, 12:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă