Încă două plecări de la FC Caransebeș. Gugulanii au rămas fără team-manager și preparator fizic

În cursul zilei de luni, team-managerul lui FC Caransebeș, Stelian Dombici, cel care îndeplinea neoficial și funcția de traducător în relația antrenorului Giovanni Pisano cu presa, a anunțat că demisionează de la clubul gugulan. Motivele sunt legate de faptul că, de când a venit la Caransebeș, Stelian Dombici nu a încasat niciun leu de la club, retribuirea sa fiind mereu amânată, după fiecare meci la sfârșitul căruia i se promiteau bani.

„Îmi pare rău, dar pentru un tânăr aflat departe de casă salariul este o chestiune vitală. Atunci când am venit la Caransebeș, am renunțat la alte oferte mai tentante, dar am ales cu inima… Mă duc acasă, în județul Neamț, și voi vedea ce voi face în viitor, dar e clar că vreau să rămân în fotbal. Am purtat câteva discuții în acest sens, vreau să văd ce mi se oferă, și apoi voi lua o decizie”, ne-a declarat Stelian Dombici (foto mic).

Alături de el, și-a anunțat plecarea de la clubul caransebeșean și preparatorul fizic Francesco Renzoni (foto, mai jos).

Contactat telefonic, directorul sportiv al lui FC Caransebeș 1913, Dan Avram, ne-a spus că îi așteaptă pe cei doi marți, pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor.

Tot în cursul zilei de marți, Dan Avram se va întâlni și cu fostul portar Adrian Pascal, care a părăsit echipa încă de săptămâna trecută, motivul fiind același – neplata salariilor.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU
 

Pe aceeași temă