Măstăcăneanu și-a dat demisia de la Ceahlăul: „Rămân ca simplu sfătuitor”. Massone caută investitor

Marius ANGHEL 24 Jul. 2015, 13:35 Liga 2

Deși s-a înscris în liga secundă, apele rămân tulburi la FC Ceahlăul. Trecut în plan secund odată cu intrarea clubului în insolvență, președintele Consiliului de Adminstrație Viorel Măstăcăneanu, prezent joi seara la stadion la reunirea lotului, și-a înaintat demisia, deoarece funcția sa e mai mult onorifică în această perioadă. În acest interval al insolvenței, care se poate întinde pe maxim trei ani, principalele decizii în club se iau de administratorul special – Angelo Massone, respectiv administratorul juridic.

„Demisionez din funcția de președinte al Consiliului de Administrație. Rămân însă în cadrul clubului ca simplu sfătuitor, ca om ce pot ajuta acest club, fie și cu o simplă părere”, a sunat anunțul făcut, pentru a doua oară în acest an, de Viorel Măstăcăneanu.

Bugetul clubului pentru noul sezon încă nu a fost prezentat de acționarul majoritar Massone, care, după spusele celor rămași la club, caută un investitor la echipă.

Gata cu banii de la autorități. Massone caută investitor

Ajuns numărul doi în club, directorul executiv Ioan Mironaș, cel care a reprezentat clubul la întâlnirile de la Sărata Monteoru, respectiv ședința de la sediul FRF din data de 21 iulie, recunoaște că Ceahlăul nu se va mai putea baza pe bani publici în ediția de campionat de Liga a 2-a, șansa nemțenilor de supraviețuire constând în găsirea urgentă a unui investitor important.

„Domnul Massone caută o persoană care să fie dispusă să investească în club. Nu știu care este bugetul clubului, dar știu că nu ne mai putem baza pe banii care în trecut erau alocați de Consiliul Local și Consiliul Județean, deoarece suntem în procedură de insolvență. Obiectivul este promovarea în Liga 1, din câte am discutat cu domnul Angelo Massone”, a spus Ioan Mironaș joi seara.

Campionatul ligii secunde, din care face parte și Ceahlăul, ar trebui să înceapă la 29 august. Noul sistem al Ligii 2 încă nu e stabilit, o decizie în această privință urmând a fi luată după 29 iulie.

Articol scris de Dan EȘANU

Marius ANGHEL 24 Jul. 2015, 13:35 Liga 2
Pe aceeași temă