„Am încheiat bine un sezon început în genunchi”. Paleacu, trimis la înaintare pentru a se evita o nouă întâlnire între Artimon și Ionuț Popa

Marius ANGHEL 10 May. 2015, 12:41 Campionat

Dorind, probabil, să evite reîntâlnirea cu Ionuț Popa după conflictul deschis pe care l-a avut cu acesta în prima repriză a meciului dintre Șoimii Pâncota și FC Caransebeș, scor 1-3, și mai ales în pauza confruntării de sâmbătă dimineață din Podgoria arădeană, Alin Artimon, antrenorul gugulanilor, l-a trimis la conferința de presă de după meci pe „secundul” său Alin Paleacu.

„Vreau să felicit jucătorii noștri pentru că au dat dovadă de caracter. Au câștigat meritat un meci fără miză, demonstrând că au rămas profesioniști și conectați până la capăt. Noi, de fapt, mergem la orice meci la victorie, dar uneori un rezultat depinde și de forma sportivă din acea zi. Astăzi a mers totul bine și am încheiat bine un sezon început în genunchi”, a afirmat, citat de sportarad.ro, antrenorul secund al „galben-albaștrilor”, care a vorbit frumos și despre gruparea adversă: „Felicit și Pâncota pentru că pe plan sportiv și-au îndeplinit obiectivul și asta în ciuda a tot ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc…”.

FC Caransebeș a încheiat primul sezon în Liga 2 pe locul 2 în play-out-ul Seriei a II-a. Gugulanii au acumulat în final 31 de puncte, cu unul mai puțin față de CSM Râmnicu Vâlcea.

CITEȘTE și:

Nervii au cedat în Podgorie: Popa și Artimon au fost la un pas de bătaie

Gugulanii, mai buni ca „șoimii” în ultimul meci al sezonului. Artimon: „Trebuia să le dăm mai multe goluri”

 

Marius ANGHEL 10 May. 2015, 12:41 Campionat
Pe aceeași temă