Protest spontan la Pâncota: jucătorii au refuzat să se antreneze. Piroș răspunde: „Prioritară e sănătatea mea stricată tot de fotbaliști”

Marius ANGHEL 17 Apr. 2015, 16:41 Seria 2
Protest spontan la Pâncota: jucătorii au refuzat să se antreneze.** Piroș răspunde:

În etapa a treia a play-out-ului Seriei a II-a, divizionara secundă arădeană o găzduiește pe CSM Râmnicu Vâlcea pentru trei puncte esențiale în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Atmosfera nu este, însă, cea mai bună în tabară „alb-negrilor”, jucătorii solidarizându-se astăzi într-o grevă spontană. Ei au refuzat să se antreneze, invocând lipsa de comunicare cu șefii clubului, care dau tot mai rar pe la echipă și nu le oferă toate condițiile de performanță.

Au existat jucători care au fost pe punctul de a fi evacuați din apartamente pentru că nu li s-a achitat chiria, salariul pe luna februarie încă nu a fost achitat și se apropie ziua în care Gavrilescu et. comp. ar trebui să treacă pe la casierie și pentru banii pe luna martie și alte episoade mărunte ce au „erodat” încrederea vestiarului în conducere. Cel puțin astăzi și antrenorul Ionuț Popa a părut să țină partea elevilor săi, încurajând și el o discuție cu unul dintre conducătorii clubului.

Cel care a stat de vorbă cu jucătorii a fost Monel Pîncotan, viceprimarul orașului Pâncota, unul dintre artizanii proiectului fotbalistic din Podgorie. Acesta i-a asigurat pe fotbaliști că își vor lua toate salariile conform contractelor de joc semnate și că, de acum înainte, conducerea va încerca să fie mai sensibilă la nevoile celor din „iarbă”.

Pe de altă parte, președintele Pavel Piroș spune că nu e dator să fie mereu la cheremul fotbaliștilor și asta pentru că: „Prioritară e sănătatea mea stricată tot de fotbaliști, de rezultatele lor extraordinare ce ne-au dus pe ultimul loc în clasament. Atacul cerebral suferit în urmă cu o lună nu a fost întâmplător, am trecut prin momente grele din cauza fotbalului. Eram în perfuzii când m-a sunat Remus Lung, vă dați seama că nu i-am putut răspunde. Apoi am aflat că au făcut grevă și nu s-au antrenat. Dacă așa au ales, ce mai pot eu să fac acum. Salariul pe februarie se va da săptămâna viitoare, toate problemele se vor rezolva. Să vedem că sosesc și punctele, cred că e capitolul la care stăm cel mai prost acum”.

Dacă peste ședința de pregătire de azi au sărit, „șoimii” susțin că mâine dimineață lucrurile vor sta cu totul altfel. Pâncotanii sunt deciși să câștige confruntarea cu vâlcenii și să scape de locul 10, cel care duce la barajul de salvare de la retrogradare.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 17 Apr. 2015, 16:41 Seria 2
Pe aceeași temă