Abrudean apelează la orgoliul jucătorilor săi în deplasarea de la Turceni: „Suntem datori să ne facem treaba până la capăt”

Marius ANGHEL 09 Apr. 2015, 18:07 Stiri
Abrudean apelează la orgoliul jucătorilor săi în deplasarea de la Turceni:**

După ultimul fluier al derby-ului pierdut în fața UTA-ei, Național Sebiș a intrat într-o pasă neagră din toate punctele de vedere. A existat o scinziune în vestiarul echipei, ceea ce s-a observat și în alcătuirea primului „unsprezece” în meciul cu Minerul Motru, iar după înfrângerea internă cu gorjenii conducerea clubului a anunțat tăieri salariale și despărțiri amiabile indiferent de numele celor vizați.

Până la urmă, însă, în afară lui Roman niciun alt fotbalist nu și-a obținut dezlegarea și, cel puțin deocamdată, toată lumea pare să rămână pe loc. Așa se face că pentru deplasarea de la Turceni, Adrian Abrudean a avut de unde alege. Sau, vorba vine, căci antrenorul viceliderului din C4 a aflat în ultimul moment că nu va conta pe Străuț, Ologu și Huiban, care acuză probleme medicale cam neașteptate. Acestora li se adaugă suspendații Bier și Mardare, așa că „Știli” a apelat și la fotbaliști care au prins rareori lotul de 18 în acest retur. Este vorba în primul rând despre Bîrdan, dar și Susan sau Toader.

Îmbucurătoare pentru Abrudean sunt revenirile juniorilor Lazea și Neacșu, cu mențiunea că tehnicianul ar trebui să-i facă loc în echipă și Mureșan, care a intrat foarte bine în joc cu Motru. Deplasarea a fost făcută și de golgheterul Radu, care runda precedentă a fost spectator de lux. Cât despre obiectivul echipei în acest meci, dar și în restul etapelor rămase de disputat, Abrudean a punctat următoarele: „Chiar dacă am cam pierdut trenul promovării, suntem datori să ne facem treaba până la capăt, sper ca jucătorii să fie pe aceeași lungime cu noi. În acest sens, apelez la orgoliul personal al fotbaliștilor, despre care, cred că, având atitudinea corectă, pot să învingă mâine. Întâlnim o formație schimbată în bine în această iarnă, cu rezultate bune, care va încerca să se impună profitând și de micile noastre probleme din ultimul timp”, a afirmat Abrudean.

Miron – Miheț, Toader, Dicu, Neacșu – Poiană, Lazea – Călin, Digbeu, Bozian – Sulea ar putea fi primul „unsprezece” al Sebișului din confruntarea de mâine (ora 17), de la Turceni.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Apr. 2015, 18:07 Stiri
Pe aceeași temă