Alexa, furios pe jocul elevilor săi în ciuda victoriei cu Pâncota: „Am dominat, am presat, dar doar din faze fixe, nu am reușit prin joc”

Alexa, furios pe jocul elevilor săi în ciuda victoriei cu Pâncota:**

ACS Poli a învins-o azi pe Șoimii Pâncota cu 1-0, dar tehnicianul timișorenilor nu era foarte încântat după meci. Dan Alexa și-a criticat dur jucătorii pentru felul în care au evoluat în fața ultimei clasate.

„Sunt trei puncte foarte importante, am pus presiune tot meciul pe adversar. Aștept mai mult de la echipa mea, să joace cum au arătat în pregătiri. Dar sunt total nemulțumit pentru ce s-a întâmplat azi. Probabil a contat și psihologic, dar nu au scuză. Probabil vom promova și trebuie să arătăm bine. E cel mai slab meci acasă, după cel cu Vâlcea. Sunt trei puncte, dar vreau și joc”, a declarat Dan Alexa.

„Cânu e jucător valoros, s-a întâmplat să dea el. E unul dintre cei mai importanți. Totuși, am pus o presiune, dar nu ceea ce vreau eu. Greoi, la ocazii ne-am bătut joc. Avem cinci puncte față de Reșița, în condiții normale aveam opt. Noi suntem principalii contracandidați, azi am jucat cu o presiune nejustificată”, a precizat Alexa.

Tehnicianul bănățenilor consideră că echipa sa nu a fost azi foarte concentrată iar cele mai multe faze periculoase au venit în urma fazelor fixe.

„Am avut și acum o discuție, normal că voi avea. Nu accept așa ceva. Deconcentrați, nu putem fi așa. Vreau mai mult. Golul vine. Prefer să joc altfel, pentru că jucând bine victoriile vor veni. Și azi am dominat, am presat, dar doar din faze fixe, nu am reușit prin joc. Doar o situație mare prin Pedro, ar fi fost atunci o descătușare. Am schimbat și sistemul, am jucat cu trei în atac și am reușit. Prin Doman am reușit asta. Dar repet, mai mult prin faze fixe. Doman e un jucător de primă ligă. Bărbuț a avut o absență și se vede că a stat o lună. Noi avem jucători foarte buni”, a mai spus „Chirurgul”.

ACS Poli are acum 41 de puncte în fruntea Ligii a II-a, dar și un meci „în buzunar” față de locul 2, Metalul Reșița, 36 puncte.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă