Băcăuanii speră să joace în intermediară, însă situația se complică și mai mult pentru meciul de sâmbătă: „Șansele de supraviețuire sunt tot mai firave”

Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 11:22 Liga 2
Băcăuanii speră să joace în intermediară, însă situația se complică și mai mult pentru meciul de sâmbătă:**

Jucătorii echipei SC Bacău, ocupanta locului 5 în Seria I a Ligii 2, s-au antrenat ieri după-amiază în vederea meciului de miercuri din intermediară. Chiar dacă nu au siguranța continuării activității și săptămâna viitoare, fotbaliștii pregătiți de Cristian Popovici și neplătiți de trei luni de zile speră într-o minune.

„Noi ne pregătim în speranța că se va găsi, până la urmă, o soluție de a ne continua activitatea. Chiar dacă nu suntem plătiți de trei luni de zile, ne prezentăm la program. Mai mult, nu putem face”, a declarat, pentru desteptarea.ro, antrenorul Cristi Popovici.

Pentru a juca meciul de miercuri, de la ora 15:00, cu ACS Berceni, conducerea băcăuană trebuie să achite baremul de arbitraj, în valoare de aproximativ 7.300 de lei. Dacă nu vor reuși să strângă acești bani, se riscă neprogramarea pentru meciul de sâmbătă, tot de pe teren propriu, împotriva Academicii.

„Încă nu am depus armele, chiar dacă, pe zi ce trece, situația devine tot mai grea, iar șansele de supraviețuire, tot mai firave. Meciul cu Berceniul? Noi sperăm să-l jucăm”, a spus pentru aceeași sursă și președintele Cristian Ciocoiu.

Altfel, în urma controlului Curții de Conturi efectuat în această iarnă, SC Bacău trebuie să înapoieze șase miliarde de lei vechi din banii încasați de la Consiliul Local. Plata a fost amânată până pe 26 martie, însă noua conducere a clubului n-a reușit să atragă sprijin financiar privat îndeajuns pentru a scăpa de acest litigiu.

Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 11:22 Liga 2
Pe aceeași temă