Berceniul a fost salvat de Dinamo: le-au dat antrenor și opt jucători

Mihai Andries 15 Jan. 2015, 13:21 Campionat
Berceniul a fost salvat de Dinamo:** le-au dat antrenor și opt jucători

Soarele a răsărit pe strada Berceniului după ce gruparea ilfoveană a ajuns la un acord cu clubul din Ștefan cel Mare. IlfovSport anunță că dinamoviștii vor sprijini ocupanta locului 9 din seria I cu un antrenor principal, în persoana lui Silviu Ion, fostul secund al lui Stoican. Sursa citată dă ca sigură și sosirea a opt jucători de la Dinamo: Bogdan Chipirliu, Robert Văduva, Darius Buia, Andrei Radu, Roberto Radu, Ionuț Jugaru, Marius Ioniță, Mihai Popescu.

Conform IlfovSport, cele două cluburi au stabilit ca noul manager al grupării din Liga a II-a să fie Gabriel Răduță, directorul centrului de copii și juniori din Ștefan cel Mare. Conducerea dinamovistă a anunțat că nici Dinamo II nu se desființează, ci va rămâne la nivelul Ligii a III-a, tot cu Florin Bratu antrenor.

„Am reușit acest agreement cu Dinamo București și ACS Berceni va continua în Liga a II-a. Nu s-au stabilit, momentan, datele primului cantonament, ale reunirii. De aici, staff-ul tehnic va fixa tot ce trebuie. E bine că echipa nu se desființează. Asta e cel mai important. Vom vedea ce va fi în continuare”, a declarat un oficial al Berceniului pentru IlfovSport.

 

 

Mihai Andries 15 Jan. 2015, 13:21 Campionat
Pe aceeași temă