Rapidiștii vor să joace nouă amicale, șapte dintre ele fiind deja stabilite

Marius ANGHEL 14 Jan. 2015, 14:53 Pregătiri, amicale
Rapidiștii vor să joace nouă amicale,** șapte dintre ele fiind deja stabilite

Organizatorul de competiții al Rapidului, Neculai Grosu, a perfectat până acum șapte meciuri de pregătire pentru formația suceveană, care a încheiat sezonul oficial de toamnă pe poziția secundă în Seria I a Ligii a II-a.

Astfel, programul din intersezon al „alb-vișiniilor” cuprinde jocuri test cu Bucovina Pojorâta, pe 25 ianuarie, la Vatra Dornei, și pe 28 ianuarie, la Pojorâta, cu Bucovina Rădăuți, pe 4 februarie, în deplasare, cu Știința Miroslava, pe 7 februarie, în deplasare, cu SC Bacău, pe 18 februarie, la Piatra Neamț, și cu FCM Dorohoi, pe 14 februarie, la Suceava, și pe 21 februarie, în deplasare.

„Mai avem două date disponibile, pentru care așteptăm răspunsul unor formații precum FC Botoșani, Ceahlăul Piatra Neamț, care-și vor efectua o bună parte a pregătirii de iarnă în Antalya, sau CSM Pașcani”, a declarat Neculai Grosu.

Fotbaliștii suceveni au reluat antrenamentele la începutul acestei săptămâni, urmând ca după o perioadă de acomodare la efort care se va derula în localitate, răstimp în care vor efectua și vizita medicală, să plece luni într-un stagiu de pregătire centralizată de 10 zile la Pensiunea Bella Vista din Poiana Negri, unde beneficiază de condiții de antrenament și recuperare dintre cele mai bune.

Campionatul Ligii a II-a se va relua pe data de 28 februarie, Rapid urmând să evolueze pe terenul formației Unirea Slobozia.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 14 Jan. 2015, 14:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă