Baciu: „Este o înfrângere dureroasă, mai ales că am revenit de două ori și asta în ciuda unor decizii de arbitraj greu de înțeles”

Mihai Andries 10 Nov. 2014, 13:47 Campionat

Chiar dacă Voluntariul are acum un avans de patru puncte în ierarhia la zi a seriei I a Ligii 2, după victoria în fața Academicii, mai sunt de disputat destule meciuri. Nu trebuie uitat și de dubla din play-off dintre piteșteni și ilfoveni, care va conta enorm în lupta pentru promovare.

„Este o înfrângere dureroasă, însă am fost mulțumit de atitudinea băieților, mai ales că au au revenit de două ori și asta în ciuda unor decizii de arbitraj greu de înțeles. A contat în mod evident lipsa căpitanului nostru, Vițelaru, în contextul în care am primit golurile din faze fixe. Am văzut inregistrarea video după meci și consider că la faza în care s-a acordat 11 metri, arbitrul ar fi trebuit sa dea fault în atac pentru noi și în acest fel nu ar mai fi apărut atâtea discuții. De altfel, asistentul care a semnalat presupusa infracțiune in careu, nu cred că avea cum să vada faza în mod corespunzător, deoarece era mascat.” a declarat Marius Baciu după meci

Primul eșec pe teren propriu din acest sezon

Mutați la Pitești, după transformarea echipei FC Clinceni în Academica Argeș, elevii lui Marius Baciu au avut un parcurs impresionant pe arena din Trivale. Astfel, până la meciul de sâmbătă, piteștenii aveau cinci victorii din tot atâtea posibile și un golaveraj de 13-2. Din păcate, duelul cu Voluntari a însemnat primul eșec în fața propriilor suporteri, însă cu siguranță la o eventuală analiză se va ține cont de ceea ce s-a făcut bine până acum și se vor elimină lucrurile care nu au decurs conform așteptărilor.

Personalități pe stadionul „Nicolae Dobrin

La confruntarea dintre Academica și FC Voluntari au fost prezente mai multe personalități ale fotbalului românesc. Printre aceștia s-au aflat Mihai Teja, noul antrenor al naționalei de tineret, Zoltan Iașko, director sportiv FC Viitorul, dar și Mircea Rednic, Ionel Augustin sau Mircea Rădulescu.

Articol și foto de Răzvan MARINESCU

 

 

Mihai Andries 10 Nov. 2014, 13:47 Campionat
Pe aceeași temă