Când spun Hunedoara, spun… remiză. La al treilea rezultat de egalitate pe teren propriu până acum

Mihai Andries, Sami Tamaș 13 Oct. 2014, 12:38 Stiri

Jocul dintre FC Hunedoara și ACSVM Craiova s-a încheiat nedecis, cu un scor alb deși ocazii de gol au fost de ambele porți. Frustrarea mai mare că nu a reușit să bage mingea în ațe trebuie să fi fost în vestiarul gazdelor care au avut și cea mai mare oportunitate de a înscrie în prima repriză prin Făgărășanu care a trimis mingea în bara transversală din lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri (27”).

Altfel, meciul a fost unul echilibrat pe parcursul căruia ambele echipe și-au pasat perioadele de control. Un punct în plus pentru FC Hunedoara care după pauză și-a creat alte trei ocazii mari de a deschide scorul prin Uibariu (52”), Făgărășanu (64”) si Tecsi (70”) care ori au fost blocați de portar ori au tras pe lângă țintă.

Și defensiva a fost pe fază. Dragotă a respins salvator în corner mingea trimisă cu capul de Scaralat (61”). După această remiză – a treia pe teren propriu – FC Hunedoara rămâne neînvinsă, dar a coborât un loc în clasament.

CASETA TEHNICĂ‚
FC HUNEDOARA   0 (0)
Dragotă – Ciucurescu, Găceanu, Geacă, Roiu (cpt;) – R. Muntean (65” M. Olariu), Șoit (46” Uibariu), Horvat (70” Fl. Olariu), Făgărășanu – Trășcan, Tecsi.
Antrenor: Titi Alexoi.
ACSVM CRAIOVA   0 (0)
Firulescu – Nuță (55” Nuță), Rioșanu (70” Grigorie), Chirea (82” Poenaru), D. Mihai – Chirea, Istudor, I. Șerban, Scarlat – Tenovici (cpt; 70” Tucă), M. Tudor.
Antrenor: Paul Răducan
Arbitru: Vlad Inoan. Asistenți: Anghel Todea și George Suciu (toți din Cluj Napoca).
Stadion: „Michael Klein”. Spectatori: 350.

Text si foto de Sami TAMAȘ
 

Mihai Andries, Sami Tamaș 13 Oct. 2014, 12:38 Stiri
Pe aceeași temă