Lui Stăncioiu nu-i este frică de niciun adversar: „Avem forța de a bate pe oricine”

Marian Dima, Marius ANGHEL 19 Aug. 2014, 13:48 Seria 2
Lui Stăncioiu nu-i este frică de niciun adversar:**

Fortuna Poiana Câmpina va juca primul ei meci din eșalonul secund în 30 august, pe teren propriu, cu Metalul Reșița. Din postura de nou-promovată, echipa finanțată de Radu Călin va evolua „acasă”, adversara fiind una dintre grupările cu pretenții, pregătită de fostul petrolist Daniel Oprița.

Într-o serie cu doar 11 echipe (care se va desfășura după sistemul sezon regulat plus play-off/play-out), Fortuna va avea, foarte probabil, cel mai greu adversar în… distanțele care trebuie parcurse, primul astfel de exemplu fiind chiar în runda a doua, când Fortuna se deplasează la Bihor, pentru meciul cu FC Bihor Oradea. „Jucăm cu Reșița, la Oradea și apoi vine Tărlungeniul. Nu ne este frică de niciun adversar, eu cred că avem forța de a bate pe oricine, și, sincer vă spun, îmi doream un debut cu Poli Timișoara” – spune antrenorul Florin Stăncioiu.

Mai testează un fundaș central

Tehnicianul Fortunei – Florin Stăncioiu – aștepta, la antrenamentul de ieri-seară încă un fundaș central, Alexandru Gheorghiță, fotbalist care a fost format la Școala „Ardealul” și care a fost și în vizorul lui AC Milan, care l-a monitorizat!

În vârstă de 19 ani, Gheorghiță va fi testat la amicalul cu Dinamo II, de joi, ora 18,00, până atunci urmând să mai apară jucători noi, „lotul definitiv urmând să cuprindă 24 de fotbaliști”, după cum spune antrenorul singurei divizionare secunde prahovene.

Articol scris de Marian Dima

Marian Dima, Marius ANGHEL 19 Aug. 2014, 13:48 Seria 2
Pe aceeași temă