EXCLUSIV: Sebi Tudor lasă Fortuna pentru Qatar

EXCLUSIV: Sebi Tudor** lasă Fortuna pentru Qatar

Nou promovată în eșalonul secund, Fortuna a dat lovitura în această vară prin aducerea lui Sebi Tudor ca antrenor principal. Revenit în România după un petrecut în Arabia Saudită, tânărul tehnician părea să fie soluția perfectă pentru un parcurs cât mai reușit în primul sezon al prahovenilor în Liga 2. Din păcate, mariajul dintre cele două părți nu a durat nici măcar o lună.

Victorie la scor în primul și ultimul amical la Fortuna

Noul principal al Fortunei a debutat azi cu o victorie la scor, în primul său meci amical în noua postură. Victoria cu 6-1 în fața Conpetului a fost și ultima partidă ca tehnician al prahovenilor, pentru că în această seară s-a oficializat despărțirea pe cale amiabilă de gruparea din seria I a Ligii 2. Asta deoarece Sebi Tudor a fost ofertat de o grupare de prima ligă din Qatar, iar tehnicianul de 40 de ani a acceptat noua provocare.

Prahovenii caută un nou principal

Oficialii clubului prahovean au înțeles situația, așa că despărțirea de Sebi Tudor a fost făcută pe cale amiabilă. Până se va lua o decizie oficială, pe banca Fortunei va rămâne echipa tehnică adusă în această vară de Tudor, adică secundul Ștefan Odoroabă (retras din activitate cu această ocazie), Cornel Cernea (antrenor de portari) și Bogdan Aldea (preparator fizic).

 

Pe aceeași temă