Naționalul își reface lotul din temelii pentru o posibilă aventură în Liga a 2-a: „Singurii bătuți în cuie sunt jucătorii din Sebiș și antrenorii”

Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 15:59 Stiri
Naționalul își reface lotul din temelii pentru o posibilă aventură în Liga a 2-a:**

Înfrângerea cu Ineul, dar în special șirul lung de insuccese ce a dus la pierderea promovării, a determinat conducerea clubului din Sebiș să continue șirul „disponibilizărilor”. Așa că, după Higyed, Răduca, Albert, Blănaru și Dobricean a venit rândul lui Mînecan, Chindriș, Galea, Moise și Beuran să afle că nu mai sunt doriți pe malul Crișului Alb. După cum se știe, Alin Coțan și-a anunțat retragerea din activitate, iar situațiile lui Morariu, Mîndrușcă și Jude sunt incerte. „O să mai purtăm discuții cu ei, dar nu vom ținem pe nimeni cu forța”, a precizat primarul Gheorghe Feieș.

Există și o categorie de jucători pentru care se insistă mai mult în vederea prelungirii contractelor. „Pe lângă cei trei portari, Lazea, Merșca și Șoltesz, dar și fotbaliștii din Sebiș, Toader, Claudiu Feieș sau Susan, i-am mai dori cu siguranță la echipă pe Balint, Bozian, Neacșu și Digbeu. O să avem o campanie de achiziții serioasă, purtate pe toate planurile. Doar cei doi antrenori, Adrian Abrudean și Flavius Sabău sunt bătuți în cuie, pe restul posturilor, chiar și la cele din conducerea clubului, e posibil să mai apară modificări”, a menționat Feieș.

Din informațiile noastre, din postura echipei vicecampioană în seria a V-a, Național Sebiș a trimis o adresă la Federația Română de Fotbal prin care solicită un loc în eșalonul secund. Ca în fiecare pauză competițională, e deranj mare printre cluburile din România chiar și de nivel superior, în sensul alcătuirii bugetelor pentru stagiunea următoare. La Sebiș, lucrurile par stabile și nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă lângă Pâncota, în ediția următoare a ligii secunde va apărea și teamul lui „Știli” Abrudean.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 08 Jun. 2014, 15:59 Stiri
Pe aceeași temă