FC Bihor se afundă și mai mult după eșecul cu Olimpia

Marius ANGHEL 27 Mar. 2014, 17:10 Campionat

Fotbaliștii de la FC Bihor au cedat cu scorul de 0-1 jocul pe care l-au disputat miercuri, în cadrul etapei a XIX-a a Seriei a II-a din Liga a II-a.

Partida, desfășurată la Stadionul „Iuliu Bodola”, în prezența a aproximativ 1500 de spectatori, printre care și o inimoasă galerie sătmăreană, formată din circa 25 de suporteri, nu a fost una spectaculoasă, ambele combatante decizând să se închidă și să speculeze greșelile adversarului.

Oaspeții au încercat să forțeze însă ceva mai mult în prima repriză, când, în minutul 7 au avut o ocazie bună, prin Lemac, cel care a reluat din cinci metri pe lângă poartă, după o centrare venită de la Gavrilescu.

În replică, în minutul 21, FC Bihor a replicat printr-un șut al lui S. Ianc de la 5 de metri, respins însă corner.

Minutul 34 a consemnat un eveniment important al jocului, atunci când mijlocașul orădenilor Andrei Haș a primit al doilea cartonaș galben, implicit și pe cel roșu și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Până la pauză s-a mai consemnat un șut al lui Raymond Lukacs, în diagonală, de la 14 metri, peste poartă.

În partea secundă, după ce în minutul 54 centrarea lui Vlad Bujor a pus în pericol poarta orădeană, dar goalkeeperul Smaranda a fost la post, în minutul 61 s-a înscris unicul gol al întâlnirii, când sătmăreanul Feier a centrat din lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar din 5 metri, din fața porți, Marius Bălău l-a învins pe Smaranda, deschizând scorul.

În minutul 64, o fază interesantă s-a petrecut în careul Olimpiei, când atacantul orădean Raymond Lukacs a căzut în careu, în contact cu un adversar, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Pe final de joc, FC Bihor a alergat după egalare, dar, de exemplu, nici centrarea lui Fl. Pop, din minutul 71, nu a fost transformată în gol de Ov. Bic, cu capul din 6 metri.

Astfel, s-a încheiat cu 0-1 un joc în care FC Bihor consemnează prima înfrângere din acest an, dar care a adus și primul gol primit în acest mini retur.

VEZI mai multe POZE de la meci

„A fost un joc pe care pot să-l comentez în mare până la eliminare, pentru că după eliminarea lui Haș am încercat să ne închidem cât mai bine și să punem probleme atunci când am putut. Probabil că dacă nu ar fi fost acel fault și acea eliminare, altfel s-ar fi scris istoria acestui joc. Știam că Olimpia Satu Mare este o echipă puternică, o echipă cu talie, o echipă care poate să pună probleme la fazele fixe, ceea ce s-a și întâmplat, am luat golul dintr-o fază fixă și nu am mai reușit să revenim”, a declarat, la final, antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

„A fost un meci în care ambele echipe au avut nevoie de puncte și din nefericire pentru spectatori nu a fost un joc prea frumos, dar, după cum se vede, se joacă la rezultat. Pentru rezultat punem, astfel, de-o parte frumusețea jocului, dar într-un fel e și bine pentru că jucătorii dacă avansează trebuie să fie obișnuiți cu meciurile grele, cu presiune. Cred că a contat și faptul că adversarul a jucat în zece oameni din minutul 34, dar per total, eu zic că am meritat victoria”, a declarat, la rândul său, tehnicianul oaspeților, Tiberiu Csik.

FC Bihor – Olimpia Satu Mare 0-1 (0-0)
Bălău (min. 61)

Smaranda – Mihuț, Mintaș (min. 80 Letan), Lazăr (cpt), Ad. Achim – C. Străuț, Haș (min. 34 eliminat) – M. Popa, S. Ianc (min. 46 Fl. Pop), Sorian (min. 63 Ov. Bic) – R. Lukacs. Antrenor: Alexandru Pelici

Anca-Trip – Mureșan, C. Ene, Bălău, C. Iuhas (cpt.) – Gavrilescu (min. 46 Bujor), R. Villand, Micaș, D. Muntean – Feier (min. 81 A. Boștină) și Lemac (min. 77 Faur). Antrenor: Tiberiu Csik

Text și foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 27 Mar. 2014, 17:10 Campionat
Pe aceeași temă