Încă trei achiziții pentru SCM Pitești

Încă trei achiziții** pentru SCM Pitești

Confruntarea cu oltenii a fost un bun prilej pentru Vali Sinescu de a vedea la lucru câțiva jucători noi. Este vorba de fostul mijlocaș al Universității Craiova, Valeriu Gîrlă (foto), care a venit de la Milsami Orhei, mijlocașul Mihai Petrescu, de la CS Afumați, și fundașul dreapta Adrian Dăruială, de la Poli Timișoara. Tehnicianul argeșean a fost mulțumit de cei trei, care astăzi vor semna contractele cu piteștenii.

Bamba, testat de Sinescu

La partida cu Podariul, principalul grupării din Trivale l-a introdus în teren și pe ivorianul Bamba, care s-a antrenat câteva săptămâni cu CS Mioveni, dar nu a fost oprit în lotul galben-verzilor de către antrenorul Ion Moldovan. Nici Valentin Sinescu nu a fost mulțumit de serviciile sale, iar jucă­torul a fost anunțat că nu intră în planurile SCM-ului pentru acest retur de campionat.

Cinci accidentați

Valentin Sinescu nu a avut la dis­poziție toți jucătorii pe care îi are în lot pentru a stabili și 11-le de bază cu care va începe minireturul. Principalul piteștenilor nu a putut conta pe Dulcea, Că­lin, Mihai Stancu, Naciu și Dumi­tra­che, care au probleme medicale. Antrenorul celor de la SCM Pitești speră ca pînă la jocul ofi­cial de vineri, de la ora 14, cu Conpet Ploiești, unii dintre aceștia să fie re­făcuți și să poată conta pe ei.

Moldovan și Telu Stancu, spectatori

La jocul de vineri, cu Gaz Me­tan Podari, la tribuna oficială a Sta­dionului Nicolae Dobrin au fost prezenți directorul executiv al CS Mioveni și antrenorul e­chi­­pei. Telu Stancu și Ion Mol­do­van au îndurat un frig pătrun­ză­tor pentru a vedea la lucru fot­baliștii împrumutați de gal­ben-verzi la clubul din Trivale, iar la finalul întîlnirii au fost mul­țumiți de felul în care s-a pre­zen­tat e­chipa piteșteană.

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă