Dăruială poate semna cu SCM Pitești

Dăruială poate semna** cu SCM Pitești

Staff-ul tehnic al celor de la SCM Argeșul Pitești a primit acum câteva zile o ves­te foarte bună, care poate aduce în mare măsură liniștea în defensiva alb-vio­letă. În timp ce echipa se afla la Tărlungeni, pentru jocul cu FC Zagon, de sâm­bătă, directorul sportiv al grupării din Trivale, Gabi Alexe, a primit un telefon de la ANAF Timimișoara, care l-a anunțat că SCM Pitești îl poate legitima pe Alexandru Dăruială.

Fundașul a venit la Pitești î­nainte cu trei săptămîni de începerea a­cestui miniretur de campionat, însă nu a putut fi legitimat, pentru că, pe vremea când evolua la Poli Timișoara, Fiscul a pus sechestru pe mai mulți jucători în contul datoriilor pe care patronul alb-vi­oleților le avea către stat. Printre aceștia se regăsea și Alexandru Dăruială. Când oficialii piteșteni s-au dus la FRF pentru a-l legitima pe jucător, s-au lovit de a­ceastă problemă pe care echipa lui Ma­rian Iancu o avea cu Fiscul.

Conducătorii grupării din Trivale au început de­mer­surile și au depus o cerere oficială la ANAF, în care au cerut acceptul de a-l legitima pe jucător pe o perioadă determinată. După o săptămînă și jumă­ta­te de așteptare, Fiscul timișorean a răs­puns afirmativ acestei cereri, iar fot­ba­listul va fi legitimat în câteva zile. An­tre­norul Valentin Sinescu nu mai cre­dea că se va realiza acest transfer: „Es­te un jucător de care avem mare nevoie pe postul de fundaș stânga. Sincer să fiu, nu credeam că îl putem legitima, după ce FRF a decis să nu dezafilieze pe Poli Timișoara. Mă bucur că, până la urmă, instituțiile statului și-au dat sea­ma că nu pot să îngrădească drep­tul la muncă al unui om care își câștigă pâinea din fot­bal”.

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă