Velcovici: „Sper ca Goro să-și revină cât mai repede și să fie și mai puternic”

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 17:53 Pregătiri, amicale
Velcovici:**

Gabriel Velcovici a vorbit pentru prima dată oficial, la trei săptămâni distanță, despre accidentarea gravă pe care i-a provocat-o lui Răzvan Gorovei. Fundașul stânga al Universității îl dorește pe atacant cât mai repede la antrenamente. Totodată, in interviul dat site-ului oficial al echipei craiovene, Velcovici a povestit și despre cel de-al doilea cantonament din Antalya, dar și despre primul amical susținut în Turcia.

– Velco, în primul cantonament a fost și un moment mai puțin plăcut, accidentarea lui Gorovei. Cum s-a întâmplat?
– Acesta este singurul moment neplăcut din cantonament și nu doar pentru mine, ci pentru întreg grupul. A fost o fază banală, la un antrenament cred că se poate întâmpla oricând. A fost ghinionul lui Goro că s-a întâmplat și al meu. Știu cum este să fi accidentat, pentru că în tur am fost și eu o perioadă destul de lungă. Știu ce este în sufletul lui, când începuse să joace, o făcea din ce în ce mai bine.

– Ai păstrat legătura cu el în perioada aceasta?
– Da, bineînțeles. Pe tot parcursul acestei perioade am vorbit. Sper să-și revină cât mai repede și să fie și mai puternic.

– Revenind la cantonamentul acesta. S-a desfășurat primul meci amical. Cum a fost?
– A fost un joc bun, un antrenament util. Ușor-ușor începem să ne intrăm în ritm. Pentru perioada în care ne aflăm, de acumulări, a fost un joc bunicel.

– Sâmbătă veți juca împotriva unui adversar mai puternic, Cherno More Varna.
– E o echipă de primă ligă. Este benefic acest meci. Odată ce ne apropiem de începerea returului și amicalele trebuie să fie din ce în ce mai puternice.

– Cât contează pentru voi ca și jucători rezultatele din aceste meciuri amicale?
– Contează, pentru că îți dau moral. Nu cred că în această perioadă se pune accent pe rezultate.

– Venirea lui Vătăjelu a creat concurență pe postul tău. Cum o percepi?
– Concurența e benfică, pentru mine, pentru el, pentru toată echipa.

Gorovei vrea să revină pe teren în Liga I

Accidentat în urmă cu aproximativ trei săptămâni în timpul unei ședințe de pregătire din primul stagiu din Antalya al CS Universitatea Craiova, Răzvan Gorovei a fost diagnosticat cu fractură de peroneu și de ligamente la gamba piciorului stâng, ajungându-se astfel la bisturiu. Recuperarea totală a atacantului de 19 ani se va termina în luna iunie, ceea ce înseamnă că acest sezon este încheiat pentru el.

„Au trecut aproape trei săptămâni și sunt binișor acum. Sunt acasă, la Iași, alături de familie, care mă ajută foarte mult să trec peste acest necaz. Îmi este foarte greu și abia aștept să revin pe teren, deși asta se va întâmpla aproximativ la mijlocul lunii iunie. Pe 4 martie, o să mă duc la București ca să mă opereze din nou, să-mi scoată șuruburile din picior, iar de la 1 aprilie voi începe programul de recuperare. Gabi Velcovici a intrat prin alunecare la mine, la o miuță, și m-a prins cu piciorul în pământ. Am fost puțin ghinionist, începusem să am evoluții bune și mă pregăteam bine. Se întâmplă astfel de lucruri, nu-i port pică lui Gabi Velcovici”, a spus tânărul fotbalist, pentru GdS.

Gorovei suferă foarte tare că nu se află acum sub comanda lui Ovidiu Stângă în al doilea stagiu și le cere colegilor săi să se pregătească foarte bine și să promoveze, ca el să revină pe teren direct în Liga I. „Vorbesc des cu colegii și le-am transmis să se pregătească foarte bine acum în Antalya și să fie atenți să nu pățească la fel. Sper să facă un retur bun și să promovăm. Ar fi frumos să revin direct în Liga I, le-aș mulțumi foarte mult dacă s-ar întâmpla așa. Cred în asta foarte mult, pentru că avem un lot foarte bun”, a punctat Răzvan Gorovei.

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 17:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă