Greva continuă la Rapid! Manea a promis că până diseară se va vira unul dintre salariile restante

Marius ANGHEL 22 Jan. 2014, 11:49 Pregătiri, amicale
Greva continuă la Rapid!** Manea a promis că până diseară se va vira unul dintre salariile restante

UPDATE 13:40 Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, a declarat că s-a deplasat la baza de antrenament a echipei pentru a se interesa de problemele pe care le întâmpină aceștia.

„Am fost astăzi la ProRapid pentru a discuta cu conducerea clubului, să vedem ce se întâmplă la echipă. Jucătorii trebuie să-și primească salariile și să meargă liniștiți în cantonament”, declarat pentru Prosport, Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului


UPDATE 12:20 Nae Manea s-a implicat în acest scandal și le-a promis jucătorilor că până diseară vor avea în conturi plata unuia dintre salariile restante. Acest anunț a fost făcut pentru a încerca să-i determine pe jucători să iasă la antrenament.

Îi înțeleg pe jucători, dar nu e nici asta soluția. Le dau dreptate că nu e normal să-ți primești banii, dar nu se face așa. Nu îți rezolvi problemele cu asemenea atitudine, a spus Manea.


Situația tensionată de la Rapid continuă și astăzi, după ce jucătorii au refuzat din nou să se antreneze sub comanda lui Viorel Moldovan.

Nemulțumiți de faptul că nu au mai fost plătiți de mai bine de patru luni, jucătorii giuleșteni au intrat în grevă și sunt deciși să rămână fermi pe poziții, până în momentul în care conducerea clubului le va achita restanțele financiare.

Astăzi, fotbaliștii au refuzat să iasă pe terenul de antrenament de la ProRapid, unde și-au făcut apariția și peste 50 de suporteri rapidiști, în semn de solidaritate cu jucătorii.

Aceștia sunt deciși să poarte o discuție cu șefii din Giulești pentru a îi face să înțelegeagă gravitatea situației.

„Ne-am săturat să fim mințiți, vrem să știm și noi ce se întâmplă la club. Din câte știm, au intrat banii din transferul lui Ioniță și cred că ar trebui să ne primim salariile”, spun jucătorii Rapidului.


Ieri, antrenorul Rapidului, Viorel Moldovan, spera ca situația financiară la echipă să fie rezolvată cât mai repede. Tehnicianul era de părere că perioada de pregătire și cantonamentul din Antalya nu vor avea de suferit odată ce o parte din restanțele financiare vor fi plătite fotbaliștilor.

„Rapidul stârnește interes tot timpul. Este adevărat, băieții au decis să nu facă al doilea antrenament al zilei. Sper să nu pierdem foarte mult din punct de vedere al pregătirii. Nu cred că vom rata cantonamentul din Antalya. Sper să se rezolve situația cât mai rapid și să reluăm pregătirile. Sper să înceteze în cel mai scurt timp această problemă.

Nu mai are rost sa dezvoltăm în momentul de față. Din punctul meu de vedere, ei s-au prezentat foarte bine la antrenamente. Se pregătesc foarte bine, nu am ce să le reproșez, nu e ușor însă, toate au o limită. Știu ca ar fi intrat în club o anumită sumă, dar nu știu dacă sunt bani din transferul lui Ioniță, nu am idee.

E o perioadă dificilă, lucrurile nu sunt deloc clare, sper să revenim la normal, vom vedea ce va fi. Nu știu despre ce este vorba cu acei investitori, nu mă mai focalizez pe alte lucruri, mă concentrez pe pregătirea campionatului. Eu m-aș bucura sa vină cineva, oricine care să susțină această echipă”, a spus ieri Viorel Moldovan la Dolce Sport.

Rămâi pe www.liga2.prosport.ro pentru mai multe detalii.

Marius ANGHEL 22 Jan. 2014, 11:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă