Siminic: „Cu o pregătire bună și ceva noutăți în lot ne vom atinge obiectivul”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 16:22 Seria 2
Siminic:** „Cu o pregătire bună și ceva noutăți în lot ne vom atinge obiectivul

Fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic, este încrezător în atingerea obiectivului. Jucătorul de bandă consideră că cele două puncte care îi despart de play-off pot fi recuperate în primăvară.

Sub linia play-off-ului, la două lungimi distanță de ocupanta poziției a șasea, slătinenii sunt încrezători că în meciurile rămase din retur, ce se vor disputa în primăvară, vor reuși să-și îndeplinească obiectivul. Jucător de bază în angrenajul echipei FC Olt Slatina, Gabriel Siminic crede că o pregătire bună, coroborată cu întărirea posturilor deficitare, le va aduce un parcurs mult mai bun.

„Cu o pregătire bună și ceva nouătăți în lot cu siguranță ne vom atinge obiectivul. Oricum, eu cred că locul pe care suntem nu este adevărat, puteam spera la mai mult după aspectul jocului, dar important este ca în meciurile din retur să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut”, a declarat fundașul stânga al echipei slătinene, Gabriel Siminic.

„Să spunem că e echitabil rezulatul cu Gloria Bistrița”

Slătinenii au încheiat anul cu o remiză pe terenul formației retrogradare din Liga I, Gloria Bistrița,  iar fundașul stânga consideră echitabil până la urmă rezultatul, chiar dacă au avut două ocazii mari, dar și un penalty refuzat.

„Să spunem că e echitabil rezultatul cu Gloria Bistrița, cu toate că am avut două ocazii mari și un unsprezece metri, care se pare că a fost. Puteam spera la un rezultat mai bun, dar per ansamblu este bun și acest punct. La momentul actual nu știu cât de mult ne ajuta, dar s-ar putea să conteze în economia clasamentului la finalul sezonului”, a mai spus fundașul celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic.

Fundașul stânga, Gabriel Siminic, a fost integralist în 11 meciuri în această primă parte a sezonului. De asemenea, jucătorul defensiv a fost decisiv în meciul din deplasare cu CS Mioveni, marcând golul victoriei.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 16:22 Seria 2
Pe aceeași temă