Meciul CSMS Iași – Rapid ar putea fi amânat

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 15:53 Liga 2
Meciul CSMS Iași - Rapid** ar putea fi amânat

CSMS Iași ar putea intra într-o minivacanță de trei săptămâni încă de sâmbătă, după disputarea meciului cu Farul. Antrenorul Costel Enache a anunțat că meciul cu Rapid București, din etapa viitoare, programat miercuri, 9 octombrie, în Copou, ar putea fi amânat în condițiile în care ambele formații au jucători convocați la lotul național de tineret.

Cum ieșenii stau în următoarele două etape, antrenorul Costel Enache vrea să-și ducă elevii într-un cantonament montan pentru a-i ține în priză în cele trei săptămâni de pauză.

„Atât noi, cât și Rapidul avem jucători convocați la lotul național de tineret, astfel că meciul direct din etapa viitoare ar putea fi amânat. Selecționerul Bogdan Stelea i-a convocat pe Crețu și Avrămia din echipa noastră, iar de la Rapid sunt vreo trei jucători la lot. Dacă partida va fi amânată, vrem să mergem într-un cantonament de o săptămână la munte, unde să jucăm și câteva meciuri amicale. Avem două-trei variante pe care le studiem, dar ideea este să găsim adversari pentru jocuri, deși nu va fi ușor, mai toți fiind angrenați în campionat. Cert este că într-o săptămână trebuie să punem la punct problemele apărute în joc în primele cinci etape”, a declarat antrenorul Costel Enache.

Federația urmează să ia o decizie în ceea ce privește amânarea partidei, după ce ambele cluburi au solicitat acest lucru.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Liviu CHIRICĂ‚ (Mediafax)

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 15:53 Liga 2
Pe aceeași temă