Egal în noroi! Unirea și Rapid CFR au plătit tribut ploii

Mihai Andries 14 Sep. 2013, 23:25 Campionat

În ciuda norilor care au acoperit Slobozia, startul meciului a fost unul însorit pentru echipa lui Mihalcea. Cornerul executat de L. Mihai (4) și-a găsit o continuare fericită în șutul lui Nanu, iar Unirea pornea practic în avantaj. Până în minutul 10, Nanu, Liviu Mihai și Nini Popescu au trecut pe lângă majorarea scorului, dar execuțiile lor nu au putut scutura plasa lui Pascal.

În replică, Mircea Negru l-a pus la grea încercare pe Dobre, dar portarul slobozean a parat cu brio. Soare la gazde si Apetri la oaspeți mai puteau schimba ceva pe tabelă în prima repriză dar nu au facut-o. În partea  a doua, echipa moldavă echilibrează jocul și beneficiază de un dram de inspirație cu gust de „Magiun”, după ce Marin Barbu îl introduce pe Ionesi în locul lui Apetri (54).

 La scurt timp, Stan îl busculează în careul slobozean pe Căinari. Proaspătul intrat Ionesi, posesorul celui mai curat tricou de pe teren, egalează cu siguranță. La un sfert de oră, o centrare suceveană de pe partea stângă găsește un cap de sprijin din partea aceluiași Ionesi, iar Rapidul trece în avantaj. Unirea caută egalarea, dar centrarea lui Stan este reluată de D. Gheorghe în brațele lui Pascal.

Totuși, cu puțin înainte de ultimul fluier, D. Gheorghe îl găsește excelent pe Emil Nanu, iar fostul jucător al Tulcei realizează la rându-i dubla. Se termină 2-2, rezultat  care îi mulțumește mai degrabă pe bucovineni, dar îi păstrează și pe uniriști în plasa obiectivului, calificarea în play-off.

UNIREA SLOBOZIA
RAPID CFR SUCEAVA

2-2

E. Nanu ”4, ”82 / Ionesi ”56 – pen.,”71

L. Dobre – S. Stan, G. Lazăr, R. Soare (cpt), C. Toma – Macare, Ivașcă (D. Gheorghe ”72) – C. Dedu, L. Mihai, N. Popescu (Ibrian ”46) – E.Nanu
Antrenor: Adrian Mihalcea

Pascal – D. Bălan, Fl. Plămadă (cpt.), I. Sava, Semeghin – Cerlincă (Fedorovici ”90+1), Velescu, Apetri (Ionesi ”54), Sumanariu – Căinari, M. Negru (I. Plămadă ”76)
Antrenor: Marin Barbu

Articol și foto de Daniel GHEORGHE

Mihai Andries 14 Sep. 2013, 23:25 Campionat
Pe aceeași temă