Vali Alexandru pune tunurile pe TAS: „Inteligenții de acolo să ne spună cum punem în aplicare decizia de înlocuire”

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 19:02 Liga 2
Vali Alexandru pune tunurile pe TAS:**

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a declarat vineri, agenției Mediafax, că, în cazul în care se confirmă hotărîrea Tribunalului de Arbitraj Sportiv, instanța de la Lausanne trebuie să spună și cum să se pună în aplicare decizia de înlocuire a FC Rapid cu Concordia Chiajna în Liga I.

„Noi la LPF nu am primit nimic și nici nu avem de ce să primim nimic de la TAS pentru că nu am fost parte la acest proces. Însă noi nu avem nimic nici de la FRF, am văzut doar declarația domnului Minea de la Chiajna. În cazul în care se confirmă, atunci inteligenții de la TAS ar trebui să ne spună și cum punem în aplicare decizia de înlocuire a Rapidului cu Chiajna”, a afirmat, pentru Mediafax, Valentin Alexandru.

Oficialul Ligii susține că nu a mai întîlnit în viața lui o asemenea situație și că decizia de punere în aplicare a hotărârii TAS o poate lua numai Comitetul Executiv al FRF.

„Eu în viața mea nu am mai întâlnit așa ceva. Sunt de zeci de ani în fotbal și așa ceva de complicat n-am mai văzut. Vă dați seama, ce putem face noi acum? Îi punem pe Vaslui și Viitorul Constanța să mai joace câte un meci? Atunci o să sară ei în sus că joacă 36 de meciuri într-un sezon și nu e corect. Dacă păstrăm actualul punctaj al Rapidului, iar nu e bine, pentru că poate Chiajna obținea mai multe puncte în primele două etape. Nu știu ce o să facem, oricum, decizia de punere în aplicare a hotărârii TAS o poate lua numai și numai Comitetul Executiv al FRF”, a menționat secretarul general.

Valentin Alexandru susține că nu este corect felul în care a procedat TAS, judecînd la o distanță mare de timp cele două capete de cerere ale Concordiei Chiajna. „Ce a făcut TAS nu este corect, asta este părerea mea. Primul capăt de cerere al Concordiei, în care se cerea anularea rezultatului barajului de menținere în Liga I cu Rapid, a fost respins. Apoi, vin acum cu o altă decizie. De ce nu au judecat în stare de urgență ambele capete de cerere? Se anunța înainte de începutul campionatului și totul era clar de la început. Așa totul este foarte complicat”, a adăugat Alexandru.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 19:02 Liga 2
Pe aceeași temă