Cruceru, cedat de CSM la Motru

Cruceru,** cedat de CSM la Motru

CSM Rm. Vâlcea i-a reziliat de comun acord contractul mijlocașului de bandă Gabriel Cruceru, care și-a exprimat dorința de a se transfera la nou-promovata Minerul Motru.

„Cruceru este din Motru, și-a exprimat dorința să meargă acasă și l-am înțeles, el oricum nu era titular la noi. Probabil că vom mai împrumuta în Liga a III-a niște jucători care nu prind echipa, cum ar fi Dumitrache, Florea, Totâlcă sau chiar M.Vlad și Eremia” a spus patronul Cătălin Rufă. În plus, reunirea echipei a fost amânată pentru perioada 18-21 iulie, deoarece Liga a II-a va începe abia în septembrie.

În altă ordine de idei, șeful CSM-ului rămâne ferm pe poziții și anunță că va muta echipa la Reșița în cazul în care autoritățile locale vor accepta venirea Damilei: „Nu m-am întâlnit încă cu șefii Primăriei, dar știți punctul meu de vedere. Cred că se vrea venirea Damilei, iar în acest caz, eu plec, nu are rost să negăm rivalitatea aceasta care probabil s-ar accentua dacă am juca ambele în Zăvoi. Primăria trebuie să sprijine o echipă care să atace promovarea, Damila a avut rezultate bune și merită să fie și ea susținută”.

Deși edilii din Rm. Vâlcea susțin că CSM are datorie la utilități de circa 80 mii euro, Cătălin Rufă neagă: „Noi am plătit pentru întreaga bază sportivă, acele datorii sunt ale CS Chimia și ale Poliției, nu ale noastre. Dacă se face calculul, noi suntem în avans cu utilitățile”.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă