Dedicație pentru tata Jean!

Marius ANGHEL 18 Mar. 2013, 11:47 Campionat

CSM Râmnicu Vâlcea a pornit returul cu dreptul și s-a impus în Zăvoi, 1-0 cu FC Argeș Pitești. Alb-albaștrii i-au dedicat victoria secretarului general al clubului, Jean Turmacu, care în preziua jocului a devenit tatăl unei fetițe.

Pe un gazon foarte prost, jocul a fost unul de uzură, sub nivelul eșalonului secund, punând la încercare răbdarea celor 300 de suporteri. Meciul a debutat cu accidentarea lui Vasile, care a fost faultat de fostul jucător al CSM-ului, Vișa, și a căzut pe umăr. Vasile a fost dus cu ambulanța la spital, iar suporterii l-au apostrofat minute bune pe actualul fundaș piteștean. Din fericire, însă, accidentarea mijlocașului dreapta al CSM-ului este una ușoară.

Prima ocazie mare s-a consemnat în minutul 26, când înlocuitorul lui Vasile, Szabo  șutează în transversală, mingea ajunge la Surugiu, care trage mult peste poartă. În finalul reprizei, Pârvu centrează puternic în fața porții lui Croitoru și C.  Stoica este aproape să devieze în plasă.

Repriza  secundă începe cu dubla ocazie a lui Surugiu și N.Kongue, care au ratat nepermis  în aceeași fază, din 3 metri. În minutul 66 a venit însă golul lui Olivian Surugiu, care a marcat cu capul după centrarea perfectă venită din flancul drept de la Szabo. Pe final, Tomozei are posibilitatea desprinderii, dar șutul său se scurge puțin pe lângă poartă.

Astfel, CSM câștigă trei puncte prețioase și pentru moment se îndepărtează de ultimul loc, singurul care mai aduce retrogradarea.

Vâlcea: Pascal – Tomozei, Apostol, Plecanciuc, Vătăjelu – Pârvu, Neagoe – Vasile (Szabo 3), C. Stoica, Surugiu (Nicolae 69) – Nkongue (Traore 87). Antrenor: Alexandru Pelici

FC Argeș: Croitoru – Ad.Voicu (Dulcea 85), Vișa, Negoiță, Briceag – Al. Popa (Mirescu 80), Răuță (Enuță 70), Cârstoiu, Manole – M. Ion, Ivănică. Antrenor: Iulian Crivac

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 18 Mar. 2013, 11:47 Campionat
Pe aceeași temă