Corona a zdrobit Făgărașul înainte să plece în cantonament la Băile 1 Mai

Marius ANGHEL 18 Feb. 2013, 14:09 Pregătiri, amicale
Corona a zdrobit Făgărașul** înainte să plece în cantonament la Băile 1 Mai

Corona Brașov a disputat înaintea plecării în cantonamentul de la Băile 1 Mai, Oradea, cel de-al doilea amical din această perioadă de pregătire. Echipa pregătită de Daniel Bona s-a impus cu 5-0 în fața lui CSM Făgăraș. 

Disputat pe stadionul Metrom, meciul amical a fost câștigat fără drept de apel de liderul Seriei a II-a cu toată că gazonul a fost acoperit cu un strat de zăpadă, pe alocuri cu gheață. Marinescu (5) a deschis scorul din 8 metri după o centrare a lui Coman, Dâlbea (12) a dublat avantajul cu o torpilă de la 25 de metri direct sub transversală, pentru ca în minutul 20, la centrarea lui Dâlbea, Coman să trimită și el de la limita careului mic sub transversală.

La reluare, Chirciu (60) a fost faultat în careu și tot el a transformat lovitura de la 11 metri, pentru ca zece minute mai târziu să mai reia în gol centrarea lui Marcăș.

Au plecat la Băile 1 Mai

Duminică, jucătorii Coronei au plecat la Oradea unde vor susține al doilea cantonament, la Băile 1 Mai. Brașovenii vor disputa în acest stagiu cinci partide amicale după cum urmează: FC Hunedoara (19 februarie), Crișul Sânandrei (21 februarie), FC Hidișel (24 februarie), ultimele două echipe evolând în Liga a IV-a. Pe 26 februarie vor primi replica divizionarei din Liga a III, CS Oșorhei. Adversarul din cel de-al cincilea amical încă n-a fost stabilit, oficialii Coronei vrând ca împotriva acestui adversar să joace pe 23 februarie.

Făgărășenii sunt în tratative cu jucătorul Unirii Târlungeni, Alexandru Vârlan, care a evoluat pentru prima dată în această partidă. Echipa din Liga a III-a vor disputa astăzi la Vulcan un amical cu Vișina Nouă, pentru ca miercuri să primească la Făgăraș vizita formației din Baia Mare care s-a mutat în această iarnă la Sibiu. Vineri, 22 februarie, vor dispute la Tărlungeni un alt amical, cu Unirea din localitate.

Corona Brașov – Civitas Făgăraș 5-0 (3-0)
Bg. Marinescu (5), Dâlbea (12), Chirciu (60 – pen., 70)

Corona: Marc (30 Dănălache) – Burlacu, Forika, Avram, Fizeșan – Leonte, Vlad, Dâlbea, Pastor – Coman, Marinescu (repriza I-a); Dănălache (60 Târziu) – Martac, Ștefan, Damian, Marcăș – Horia Popa, Stângă, Manea, Sorin Marin – Chirciu, Marius Ene (repriza a II-a). Antrenor: Daniel Bona

Civitas: Morariu (70 Maxim) – Alex. Airinei, Sârghie, Tufaru (80 Cocan), Căpățână (55 Sava) – Sfrijan, Surducan, Onciu (46 Þăruș) – Zaharia (60 Lupu), Colarez (60 Vârlan), Streza (60 Gherasim). Antrenor: Sandu Cozma.

Marius ANGHEL 18 Feb. 2013, 14:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă