Boștină continuă cu ACS Poli

Marius ANGHEL 16 Jan. 2013, 16:25 Pregătiri, amicale
Boștină** continuă cu ACS Poli

Longilinul atacant se pregătește în continuare la stadionul „Dan Păltinișanu” deși a anunțat că vrea să plece. Alex Boștină a fost cel mai eficient jucător al lui ACS Poli raportat la reușitele realizate în minutele bifate în turul Ligii a II-a dar s-a declarat nemulțumit de puținul timp acordat pe teren.

În ciuda „amenințărilor” jucătorul crescut de Poli e în continuare sub comanda antrenorului Valentin Velcea și se pare că va rămâne la echipă și pentru retur. „Tot ce pot să spun e că vorbim de o situație neclară. Voi vorbi și cu Vali Velcea să vedem ce e de făcut”, spunea Boștină în urmă cu cinci zile.

Atacantul care încă aparține de societatea lui Marian Iancu nu și-a găsit însă alt club și s-a antrenat inclusiv miercuri cot la cot cu colegii de la ACS Poli.

Cel mai probabil faptul că atacantul Filip Petkovski a părăsit probele de la Timișoara pentru a semna cu o echipă din Macedonia l-a determinat pe Alex să-și schimbe hotărârea.

Rămâne de văzut dacă nu cumva cazul lui Boștină (22 ani, 3 goluri în tur) se va transforma într-o nouă telenovelă, după modelul Ovidiu Petre, jucător despre care încă nimeni de la club nu poate da un răspuns clar la întrebarea: rămâne sau pleacă?

Pe de altă parte ACS Poli va crește numeric din data de 19 ianuarie, când alături de seniori vor sosi și internaționalii de juniori, Cristian Bărbuț și Cristian Bocșan. Cei doi se află într-un turneu în Italia cu naționala U19.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Foto: ACS Poli

Marius ANGHEL 16 Jan. 2013, 16:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă