Constantin Gache a fost mazilit de la Delta Tulcea!

Marius ANGHEL 07 Jan. 2013, 15:11 Liga 2
Constantin Gache** a fost mazilit de la Delta Tulcea!

A treia „domnie” a antrenorului care a făcut din Delta un brand s-a încheiat ca o extracție de măsea stricată.

Constantin Gache, antrenorul de numele căruia se leagă două promovări consecutive în 2006 și 2007, dar și fotbalul spectacol, cel puțin pe stadionul din strada Tineretului nr. 2, a fost mazilit la sfârșitul săptămânii trecute de conducerea clubului după o ședință la finalul căreia se poate spune că totul a semănat cu extracția unei măsele stricate.

„Vinovat” că e numai la trei puncte de un loc de promovare într-un sezon în care obiectivul Liga I se amintește doar cu jumătate de gură și nu tare și răspicat ca în sezonul trecut, Constantin Gache a fost anunțat că îi încetează contractul de antrenor la Delta Tulcea. Scurt și la obiect! Ca o măciucă în moalele capului astfel încât nici n-a mai existat nicio reacție de genul „dar ce performanță poate face un antrenor la un club fără niciun leu de salarii și prime timp de 5 luni?”.

„La nervi” antrenorul Gache a intrat în silenzio stampa și nu a vrut să facă nicio declarație fiind probabil convins că în ultima vreme e doar bun de manta de vreme rea: a plecat de la Săgeata Năvodari unde anul trecut pe vremea asta el și jucătorii aveau restanțe salariale colosale pentru a veni la Tulcea … la mai rău.

Președintele FC Delta Tulcea, Haralambe Meregiu, a declarat că despre viitorul clubului va vorbi într-o conferință de presă în cursul acestei săptămâni și nici nu a confirmat, nici nu a infirmat rezilierea contractului cu antrenorul Gache.

Surse neoficiale spun că deja la nivel de conducere au și fost purtate negocieri cu un fost antrenor al Deltei pentru a prelua din această lună echipa…

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Marius ANGHEL 07 Jan. 2013, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă