Enciu: „Le-am dat peste nas celor care nu credeau în noi”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 17:17 Campionat
Enciu:**

Atacantul venit de la Recaș, la ACS Poli, a marcat primul său gol din acest sezon al Ligii a II-a, el mai având o reușită în Cupă cu Pâncota. Marco Enciu a semnat singura reușită a partidei cu Baia Mare și e de părere că el și colegii săi și-au demonstrat valoarea în această toamnă, în ciuda scepticismului din jurul noului proiect pornit la arena „Dan Păltinișanu”.

„A fost un meci foarte greu, încă de la vizionarea echipei Baia Mare am știut că o să avem meci greu. Sunt bucuros că ne-am indeplinit obiectivul. De a fi în primele două, pe loc promovabil în iarnă. Le-am dat peste nas oamenilor care nu credeau in noi, doar noi credeam”, a declarat Enciu.

Atacantul care a mai evoluat în Liga a II-a la ACU Arad și CFR e bucuros că și-a fructificat șansa în prima echipă. „Am jucat o etapă in Munciipiu, m-am pregătit mai bine. Era datoria mea să marchez, mi-am dorit foarte mult. M-am bucurat și pentru golul de la Pâncota dar îmi pare rău că am ieșit repede din Cupă”, a adăugat jucătorul în vârstă 24 de ani al lui ACS Poli.

Marco Enciu a bifat cinci partide în actuala ediție de campionat, trecându-și în cont pe lângă reușita de sâmbătă și două pase de gol pentru colegii săi.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

Foto: Banat Sport

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 17:17 Campionat
Pe aceeași temă