ACS Poli rămâne neînvinsă, oaspeții acuză că a fost viciere de rezultat!

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 14:33 Campionat

ACS Poli a obținut, prin victoria cu Baia Mare, poziționarea pe un loc promovabil, cel puțin până în primăvară.

A fost 1-0 pentru timișoreni, care puteau să risipească orice emoție, fructificând numeroasele ocazii din prima repriză. Portarul Olaru a fost învins o singură dată, iar antrenorul oaspeților a spus după meci că a fost viciere de rezultat, reclamând faptul că Petrovic nu a primit roșu, ci doar galben, la faza din minutul 6, când a faultat din poziție de ultim apărător. În plus, băimărenii susțin că au mai avut și un penalty neacordat.

Enciu: „Nimeni nu a avut încredere în noi”

Omul care a dus această victorie pentru ACS Poli, Marco Enciu, se află la prima reușită în campionat pentru echipa în alb-negru.
„Mă bucur că am marcat primul meu gol în campionat, dar puteam și mai mult. Le-am dat peste nas multora care nu credeau în noi. De fapt, nimeni nu a crezut în noi, în afară de noi”, a spus Enciu după meci.

Antrenorul timișorenilor a subliniat și el că echipa lui reușește să obțină rezultate la care puțină lume se gândea în vară, când noua formație de pe „Dan Păltinișanu” abia a fost încropită. „Suntem pe locul doi, suntem neînvinși în acest sezon de Liga a II-a, iar astăzi, dacă valorificam ocaziile din prima repriză, avantajul nostru era mult mai mare”, a spus Vali Velcea.

ACS POLI TIMIȘOARA – FC MARAMUREȘ 1-0
M. Enciu ”14

Kirev – Redzepi, Petrovic, Miculescu, Marovic – Goge (Artean ”75), Trandu, Bălace (cpt.)(Poparadu ”58), Fl. Nanu – Boldea, M. Enciu (S. Szekely ”56)
Antrenor: Valentin Velcea

Olaru – N. Oltean, Faye, Hodor (cpt.), Duruș (De Rosa ”53) – P. Negrea (Negură ”77), Istrofor (M. Deac ”59), Chivoiu – Fl. Achim, Tănasă, V. Pop
Antrenor: Ioan Tătăran

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 14:33 Campionat
Pe aceeași temă