„Mă gândesc în continuare la ocuparea primelor locuri din clasament”

Marius ANGHEL 14 Nov. 2012, 14:33 Seria 2

FC Argeș a venit cu un punct de la Alba Iulia. Acest rezultat nu a fost deloc unul pe placul lui Ion Marius, atacantul echipei FC Argeș. Acesta a subliniat faptul că un rezultat favorabil la Alba Iulia ar fi urcat echipele între primele locuri ale clasamentului. Atacantul piteștenilor este nemulțumit de faptul că echipa a cedat două puncte în Cetate și chiar este de părere că aceste două puncte de la Alba Iulia ar fi ajutat echipa să urce între primele locuri ale clasamentului.

– Cum a venit punctul de la Alba Iulia?
– Este un rezultat care nu ne ajută prea mult nici pe clasament. Nu este rezultatul pe care noi îl doream fiindcă sunt de părere că o victorie ar fi contat mult mai mult pentru echipa noastră. Sunt de părere că puteam să obținem toate cele trei puncte, dar nu am reușit să facem acest lucru.

– Ce nu a avut echipa în acest meci?
– Cred că puteam să obținem toate cele trei puncte în acest meci, dar din păcate, jucătorii noștri au intrat un pic neconcentrați. Acest lucru ne-a afectat și pe noi. Poată că dacă reușeam să intrăm pe teren mult mai atenți câștigam acest meci. Numai că nu am reușit să facem acest lucru.

– Cât de mult conta o victorie?
– O victorie pica foarte bine pentru noi. Cu acest succes cred că echipa se apropia între primele echipe ale seriei. Din păcate, în acest moment am ratat oportunitatea de a ne apropia de primele locuri ale acestei serii din Liga a II-a. Cred că dacă noi câștigam acest meci eram între primele echipe din această serie și veneam la 5 sau la 6 puncte de aceste trupe. O să vedem ce vom face din acest moment.

– Vă mai gândiți la primele locuri din această serie?
– Mă gândesc în continuare la ocuparea primelor locuri din clasament. Sunt de părere că putem să urcăm între primele formații din această serie și cred că un succes era foarte bine venit. O să vedem cum ne vom descurca de acum și câte puncte mai putem acumula în următoarele partide.

– Ce se poate obține la meciul cu cei de la Corona?
– Acel joc este unul foarte important pentru noi fiindcă o să întâlnim una dintre cele mai bune trupe din această serie și sper să ne putem impune în acest meci. Corona nu vine tocmai după cel mai bun rezultat, dar noi sperăm să ne putem face jocul și să învingem de data aceasta.

– Vine și un gol de la tine?
– Atacant fiind îmi propun de fiecare dată să marchez. Eu sper să pot marca în acest meci, dar sunt foarte mulțumit și dacă voi da o pasă de gol sau mă voi lupta să îmi ajut echipa să progreseze și să obțină cele mai bune rezultate în rundele ce vor urma de acum înainte.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 14 Nov. 2012, 14:33 Seria 2
Pe aceeași temă