Ionel Ganea, antrenor din iarnă la Zalău!

Mihai Andries 13 Nov. 2012, 23:12 Stiri
Ionel Ganea,** antrenor din iarnă la Zalău!

Conform Sportului Sălăjean, echipa de Liga a III-a din Zalău îl va avea ca antrenor principal pentru a doua parte a sezonului pe fostul internațional Ionel Ganea, în vârstă de 39 de ani, împliniți în august. Detaliile sunt destul de puține, toate informațiile fiind grupate într-un articol destul de laconic postat de siteul mai sus menționat.

Textul acestuia este următorul:

Fostul internațional va prelua gruparea „alb-albastră”, după terminarea turului. Lovitură de imagine pentru FC Zalău! După mulți ani, în care gruparea de la poalele Meseșului s-a scăldat într-o mare mediocritate, clubul condus de Ioan Morar se pare că și-a găsit busola. Atâtea sezoane în mocirla Ligii a IV-a Sălaj, dar și modestele sezoane în Liga a III-a au fost de ajuns. Zalăul și Sălajul doresc mai mult, adică Liga a II-a, acolo unde Armătura a jucat până în anul 2005! A venit momentul ca gruparea „alb-albastră” să se bată de la egal la egal cu fruntașele din cel de-al treilea eșalon, cu un obiectiv îndrăzneț: eșalonul secund!

La finalul articolului, cititorii sunt invitați să citească ediția de mâine de pe print a Sportul Sălăjean, în care vor fi disponibile mai multe detalii.

După 11 etape, echipa sălăjeană ocupă locul 4 în seria a V-a având cel mai bun atac din toată Liga a III-a, cu 31 de goluri în 10 meciuri, cu o medie de 3,1 goluri pe meci. Zălăuanii au stabilit o serie de recorduri în acest sezon, mai ales după un 8-4 cu Sănătatea Cluj. Au recordul de cele mai multe goluri marcate într-un meci de către o echipă de Liga a III-a (8), au jucat în meciul cu cele mai multe goluri din acest sezon (12 în mai sus amintitul 8-4), dar au și cel mai bun atac din Liga a III-a în meciurile de pe teren propriu: 21.

Momentan pe banca Zălăului se află Marius Pașca care a obținut șase victorii în zece meciuri, dar a bifat și două suspendări, ultima fiind de două etape ca urmare a eliminării din meciul cu Șoimii Pâncota. În schimb, Ionel Ganea a activat în ultima vreme ca observator în Liga I, în timp ce ca antrenor a figurat cel mai recent pe banca moldovenilor de la Rapid Ghidighici, acolo unde a stat 3 săptămâni, interval în care a calificat echipa în semifinalele Cupei Moldovei. De remarcat că în urmă cu un an, Ganea a jucat pentru Sănătatea Cluj, într-un meci de Cupă contra Stelei (foto).

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 13 Nov. 2012, 23:12 Stiri
Pe aceeași temă