Isăilă se duelează cu Niculescu: „Ne batem cu o contracandidată la promovare”

Marius ANGHEL 23 Oct. 2012, 13:41 Seria 2
Isăilă se duelează cu Niculescu:**

Înaintea partidei din etapa a IX-a a ligii secunde de fotbal dintre FC Municipal Târgu-Mureș și FC Bihor Oradea, mureșenii sunt optimiști și speră să-și continue seria victoriilor de pe teren propriu, unde n-au cedat niciun punct. Antrenorul Daniel Isăilă are întreg lotul valid, fără accidentați sau jucători suspendați.

„Ne așteaptă un joc dificil, după părerea mea. FC Bihor este o echipă omogenă, care evoluează de peste doi ani împreună și are același obiectiv ca și noi, promovarea. Am încredere în echipă și sper să ne continuăm seria victoriilor de pe teren propriu. Totul depinde de noi, de încrederea cu care vom aborda jocul.

Egalul de la Baia Mare nu mai vreau să-l analizez, nu-mi place să privesc în urmă. Pot spune că a fost un joc pe care l-am avut în mână, dar n-am știut să fructificăm ocaziile. E bine cel puțin că am reușit să revenim la final și dacă am pierdut două puncte sau am câștigat unul se va vedea la sfârșitul campionatului.

Trebuie să ne concentrăm pentru meciul cu Bihorul și să ne revenim cât mai repede înaintea unei noi deplasări lungi și dificile, la Arad, cu UTA”, a declarat Daniel Isăilă înaintea partidei cu FC Bihor.

La partida de pe Stadionul Trans Sil din Târgu-Mureș, intrarea va fi generală, prețul biletelor fiind de 5 lei.

Înaintei acestei etapa, FCM Târgu Mureș e pe locul 4, având 13 puncte. Oradea e pe 5, cu un punct mai puțin.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 23 Oct. 2012, 13:41 Seria 2
Pe aceeași temă