Anițoiu: „Mi-au prins bine meciurile internaționale”

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 15:33 Seria 2
Anițoiu:**

Internaționalul lui ACS Poli s-a întors din turneul de calificare din Scoția, unde s-a clasat pe locul 3 cu naționala României U19. Florin Anițoiu regretă că a ratat calificarea pentru Euro 2013 dar e mulțumit că antrenorul Adrian Văsîi a mizat pe el în primele două partide, cu Elveția (scor 1-1) și Scoția (0-1).

„Suntem dezamăgiți, n-am avut șansă, am jucat foarte bine cu Elveția, cu Scoția meritam măcar un egal, pe Armenia, o echipa mai slăbuță, am bătut-o cu 1-0. Puteam să-i batem la un scor mai mare, asta a fost. E un nivel bun, meciul cu Elveția a fost tare, au jucători buni, s-a jucat bine de ambele părți. Antrenorul a fost mulțumit de mine, la primul joc, primul gol îl am pe conștiință… Am venit și după o accidentare, chiar mi-au prins bine două meciuri bune internaționale. Normal că vreau să continui la națională, acum s-a destrămat echipa U19. Mai există o șansă foarte mică să ne calificăm de pe locul 3”, a declarat Anițoiu.

Fundașul stânga timișorean speră acum să evolueze în Liga a II-a și pentru ACS Poli. Sezonul trecut acesta a făcut-o chiar pentru adversarul de vineri, sub formă de împrumut de la LPS Banatul. „Văd un joc în favoarea noastră, anul trecut eram la lot, Luceafărul a câștigat muncind”, a adăugat Florin Anițou. Acesta nu a mai evoluat pentru prima echipă după accidentarea suferită la meciul cu Șoimii Pâncota în Cupa României.

Bilete pentru partida cu „călăul” lui Poli

Tichetele pentru jocul cu Luceafărul Oradea s-au pus de azi în vânzare. La prețurile obișnuite: 5 lei la tribuna II, 7 lei la tribuna I, 10 lei la tribuna 0 și 20 lei la loje. În peluza sudică se intră gratuit cu însemnele lui Poli. Partida are loc vineri de la ora 17. În sezonul trecut meciurile cu bihorenii au fost cu ghinion pentru vechea echipă. După ce au provocat prima înfrângere timișorenilor la Felix, Luceafărul a învins și pe „Dan Păltinișanu” cu 2-1, lucru care i-a mâniat pe fani, aceștia acuzându-i la final pe fotbaliștii lui Vali Velcea că au pariat împotriva echipei.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 15:33 Seria 2
Pe aceeași temă