Caransebeșul câștigă pe terenul ultimei clasate! Adi Ganea a debutat pentru „gugulani”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2012, 17:32 Stiri
Caransebeșul câștigă pe terenul ultimei clasate!** Adi Ganea a debutat pentru

FC Caransebeș s-a impus în ultimul joc al etapei a VII-a din C4. Formația pregătită de Liviu Achim a câștigat cu 2-0 pe terenul celor de la Apă Craiova prin golurile înscrise de Opriș și Vucea. Colonia timișoreană s-a mărit, în rândul „gugulanilor” intrând din această săptămână și fostul polist Adrian Ganea.

Opriș a deschis scorul după 25 de minute de joc cu o lovitură de cap iar Vucea a marcat din acțiune înainte de pauză pentru conturarea unei victorii facile a cărășenilor. În partea a doua oaspeții l-au aruncat în teren pe Adrian Ganea (24 de ani), un mijlocaș care a mai trecut pe la Poli II, Fortuna Covaci (foto), Vâlcea și Dinamo II printre altele. Talentatul fotbalist crescut în curtea alb-violeților a decis să semneze cu divizionara terță bănățeană din postura de jucător liber de contract.

Cu această victorie fosta „Catania” se află la trei puncte de primul loc, ocupat de Flacăra.

Caransebeșul a început în următoarea formulă: Cioloca – Firoiu, Opriș, Dubei, Costachi – Vucea, Suru, M. Stancu, Liuba – Staicu, Bârsanu. Pe parcurs intrând: Bâldea, Ad. Ganea, Șandru și Vijulie.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 13 Oct. 2012, 17:32 Stiri
Pe aceeași temă