Sportul – CF Brăila nu se mai joacă la Ploiești, ci în București! Vezi unde

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 18:40 Liga 2
Sportul - CF Brăila nu se mai joacă la Ploiești,** ci în București! Vezi unde

UPDATE: După ce ieri ajunseseră la un acord cu Astra Giurgiu să-și dispute meciul cu CF Brăila la Ploiești, astăzi, bucureștenii au fost obligați de FRF să revină în Capitală. Motivul ține de regulamente, care spun că mutarea unui meci în alt oraș trebuie anunțată cu șapte zile înainte și trebuie făcută cu acordul adversarei. În cazul Sportului, problema a constituit-o doar cea a celor șapte zile.

Astfel, „studenții” vor juca în această etapă pe stadionul lui Dinamo II, pe „Florea Dumitrache”, acesta fiind cel de-al patrulea stadion unde își vor disputa meciurile în acest sezon după „Sportul”, „Valentin Stănescu” și „Juventus”. După meciul cu Brăila se va oficializa și mutarea pe arena din Ploiești, cel puțin pentru perioada turului de campionat.


Sportul Studențesc continuă să nu-și rezolve problemele cu propriul stadion și preferă să joace prin vecini. După ce în acest sezon a evoluat în campionat și în Cupă în Giulești și în Colentina, „studenții” vor considera în etapa a 6-a a Ligii a II-a Ploieștiul ca „acasă”.

Patronul Sportului, Vasile Șiman, a ajuns la un acord cu cel al Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, pentru ca echipa din Regie să joace pe stadionul din cartierul 9 Mai contra Brăilei. Astfel, meciul de sâmbătă se va disputa la Ploiești, de la ora 11:00.

Se pare că această mutare a Sportului la Ploiești pentru acest joc și chiar pentru mai multe se face în contul datoriei pe care Astra o are față de bucureșteni după transferul lui Costin Curelea.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 18:40 Liga 2
Pe aceeași temă