Nițu vrea ca alb-verzii să continue seria invincibilității din campionat: „Obiectivul rămâne locurile 3-6”

Marius ANGHEL 27 Sep. 2012, 15:08 Seria 2
Nițu vrea ca alb-verzii să continue seria invincibilității din campionat:**

Damila joacă sâmbătă, la Drăgășani, cu FC Bihor, alb-verzii dorind să continue seria pozitivă din campionat, acolo unde au acumulat 20 de jocuri fără eșec. Cum sâmbătă, la Drăgășani, echipa va fi din nou susținută de circa două mii de suporteri, Damila își dorește un nou succes, care ar putea-o propulsa chiar în postura de lider.

Patronul echipei, Dan Nițu speră că oboseala după jocul de cupă, cu Petrolul, să nu se resimtă la partida cu FC Bihor. „E un meci foarte greu, mai ales că și jucătorii noștri vor fi puțin obosiți, vor juca 3 meciuri în 7 zile, dar sperăm să scoatem maxim, victorie și să nu primim gol, să mergem pe această linie. În cupă a ieșit un meci frumos, partida cu Petrolul a fost o experiență interesantă, toată lumea a apreciat că am jucat bine, nu am făcut antijoc. Personal, cred că Ionuț Stoica este cel mai bun jucător al echipei, dar toți sunt valoroși, avem și mulți tineri de perspectivă. Obiectivul nostru în campionat este clasarea pe locurile 3-6, rămâne în continuare, cred cu tărie că suntem în primele șase echipe din serie. Nu am un secret, dar suntem foarte serioși, avem o echipă bună, un antrenor bun, ce am promis am dat. Cred că, după aceste victorii, am fost luați deja la ochi, așa a fost și în Liga III-a, adversarii nu ne-au băgat în seamă, că suntem de la Măciuca, noi ne-am văzut de treabă și am promovat, dar trebuie să dovedim și apoi să vorbim”.

Finanțatorul Damilei nu își mai face un obiectiv în a aduce echipa la Râmnicu Vâlcea. „Suntem bine primiți la Drăgășani, încercăm să facem cât putem la bază, acum trebuie să se implice și Primăria. Niciodată nu spun niciodată unei veniri la Râmnicu Vâlcea, dar, vedem în timp, dacă suntem doriți, vom juca acolo unde putem face performanță, la noi nu merg șmecheriile. Echipa a arătat că poate, este neînvinsă în campionat de ceva vreme, nu pot pune presiune pe jucători, însă eu cred mult în echipă, avem țeluri înalte. Știu că suporterii din Zăvoi au cerut să vină Damila, dar, din păcate, nu am fost lăsați să venim acolo, și fotbalul vâlcean are de pierdut” a spus Dan Nițu.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 27 Sep. 2012, 15:08 Seria 2
Pe aceeași temă