Când se găsește culoare în alb-negru. „U” Cluj a învins cu 8-0 Lăpușul Târgu Lăpuș în manșa tur a barajului pentru Liga 3. Goga a dat 4 goluri, iar fanii au făcut atmosferă de meci mare

Vlad MĂCICĂȘAN 17 Jun. 2017, 20:58 Liga 3
  • „U” Cluj – Lăpușul Târgu Lăpuș 8-0
  • Marcatori: Brian Lemac (11′, 37′), Darius Hîmpea (34′), Dorin Goga (44′, 45′, 85′, 90+4′), Rareș Takacs (77′)

A trecut mult timp de când traficul din centrul Clujului n-a mai fost perturbat de suporteri aflați în drum spre stadion, ca într-o zi de meci mare. S-a întâmplat în această după-amiază. Fanii lui U Cluj au vrut parcă și ei să-și amintească cum e o zi de meci mare și s-au întâlnit în centrul orașului, ca pe vremea întâlnirilor cu CFR sau Steaua, și au pornit în marș spre stadion. Câteva sute de fani, cu arsenal de steaguri, eșarfe sau tricouri. Mergeau spre Cluj Arena, acolo unde U Cluj juca barajul de promovare în Liga a III-a, un obiectiv atât de mic pentru o galerie atât de mare, dar un prim pas spre meciurile mari pe care fanii așteaptă din nou să le trăiască.

8-0, scor final

La stadion au ajuns să fie vreo 3.000 de spectatori, cu siguranță cea mai are asistență pe care o avea Lăpușul Târgu Lăpuș, adversara mult inferioară de care U Cluj trebuie să treacă pentru a juca în eșalonul 3. S-a cântat tot meciul și s-a făcut coregrafie, toate sub motto-ul „Viața în alb-negru, plină de culoare”. Meciul cu adversar de Liga a IV-a și fani „tribune” de prima ligă a fost lejer pentru clujeni, ca mai toate de la acest nivel. 5-0, la pauză, 8-0, la finalul jocului, în meciul tur de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Dorin Goga a marcat 4 goluri, Lemac a reușit o dublă, iar Hîmpea și Takacs au avut câte o reușită și returul din 24 iunie e doar încă o victorie de bifat pentru clujeni. „U” face cu adevărat primul pas spre Liga I. Bucuria fanilor reiese nu din rezultate neapărat ci din sentimentul că răul pentru ei a trecut. Următorul pas dorit: promovarea în Liga a II-a.

Foto: facebook U Cluj

Vlad MĂCICĂȘAN 17 Jun. 2017, 20:58 Liga 3
Pe aceeași temă