Mesaj din Premier League pentru Sergiu Iorgovan. Pantilimon și coechipierii săi de la Sunderland sunt alături de jucătorul lui ASU Poli

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 24 Jan. 2015, 14:10 Special
Mesaj din Premier League pentru Sergiu Iorgovan.** Pantilimon și coechipierii săi de la Sunderland sunt alături de jucătorul lui ASU Poli

Gândurile bune pentru atacantul lui ASU Politehnica, Sergiu Iorgovan, se răspândesc și încurajările sosesc inclusiv de peste hotare, din fotbalul mare. Fotbaliștii lui Sunderland s-au alăturat lui Costel Pantilimon, care a transmis un mesaj oficial din partea clubului englez pentru Sergiu.

„Alături de Sergiu Iorgovan”, și în engleză „Together for Sergiu Iorgovan”, a fost mesajul transmis de Costel Pantilimon și colegii săi, scris pe un panou cu însemnele clubului din prima ligă engleză. Gestul a fost făcut la un antrenament al lui Sunderland AFC. După cum se știe tânărul jucător al alb-violeților necesită o operație costisitoare în Austria, care va fi efectuată probabil săptămâna viitoare. Fostul portar al Politehnicii nu e la primul gest frumos pe adresa celor de pe Bega. El a trimis în două rânduri tricouri folosite de el în partide oficiale pentru acțiunile caritabile ale Druckeriei. Ultima dată a făcut-o pentru renovarea Salonului de nou născuți al Maternității Bega, care e pe cale să fie finalizat în perioada următoare.

Un alt gest surprinzător venit din străinătate a fost cel al marelui Francesco Totti, care și-a pus semnătura pe un tricou de-al său pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru Iorgovan. Un alt portar din Carpați i-a ajutat pe timișoreni, Bogdan Lobonț, care și-a trimis la rândul său bluza de joc pentru noua licitație organizată în scop caritabil de către fani. Timișorenii așteaptă în perioada următoare și sprijin de la nemți. Borussia Monchengladbach fiind înfrățită la nivelul suporterilor cu bănățenii.

936063_775989899152141_1259824609886670224_n

Pantilimon, vedetă la „Pisicile negre”

„Pisicile negre” se pregătesc pentru FA Cup, competiție unde primesc azi replica lui Fulham. Costel Pantilimon a fost invitatul siteului oficial pentru o avanpremieră a partidei. Portarul român a devenit o adevărată vedetă în echipa în care cele mai sonore nume sunt cele ale italianului Giaccherini și atacantului Defoe. Suporterii din Sunderland i-au dedicat un cântec. „Panti” nu a rămas dator. „Suporterii sunt foarte importanți și au demonstrat de-a lungul sezonului cât de buni sunt, atât acasă, cât și în deplasare”, au fost vorbele evidențiate pe safc.com.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)
Foto: Facebook / ASU Politehnica
Cornel Biholari, Marius ANGHEL 24 Jan. 2015, 14:10 Special
Pe aceeași temă