Vâlcea a pus ochii pe nocturna de la Târgu Jiu: „Voi propune achiziționarea ei, o putem lua la un preț bun”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 Mar. 2015, 17:30 Seria 2

Managerul general al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu, va propune autorităților locale să achiziționeze instalația de nocturnă care va fi pusă în vânzare de către Pandurii Târgu Jiu.

„Pandurii își modernizează stadionul. Vor scoate la licitație instalația de nocturnă. Voi merge la Primărie și voi propune achiziționarea ei, o putem lua la un preț bun. În plus, dacă avem noctură, Pandurii poate juca la Vâlcea în perioada în care își modernizează stadionul. Putem amortiza investiția din vânzarea de bilete. Va veni multă lume să vadă jocurile echipei Pandurii în Liga 1” a declarat Lucian Munteanu.

Până acum, însă, primarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Gigi Matei, a respins proiectele de investiții în stadionul din Zăvoi, anunțând că va lua în calcul acest lucru doar când CSM va promova.

La finalul săptămânii trecute, Eduard Vârlan, viceprimarul Râmnicului Vâlcea și reprezentantul Primăriei în Comitetul Director al clubului CSM, promitea pentru viitor, din partea autorităților locale, și investiții la Stadionul Municipal, care nu s-au mai făcut de 6-7 ani. „Nu am spus că nu vom investi la stadion. În planul nostru este să investim la stadion, când vor veni noile proiecte europene, să încercăm să obținem o finanțare. În a doua decadă de proiecte europene, care nu a început încă, vrem să prindem și renovarea stadionului, eventual să facem nocturnă și încălzire a gazonului. Dacă vom vedea că există șanse de promovare, automat vom face investiții în prima fază, pentru primele condiții, cum sunt turnicheții sau tabelă. Dacă nu reușim cu proiecte europene, vom încerca din bugetul local să facem ceva”, a spus Vârlan.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 Mar. 2015, 17:30 Seria 2
Pe aceeași temă