Prima victorie pe teren propriu. FC Brașov – Gaz Metan 2-0. Leo Grozavu, aproape de banca medieșenilor

Marius ANGHEL 10 Oct. 2015, 19:45 Seria 2
Prima victorie pe teren propriu. FC Brașov - Gaz Metan 2-0. **Leo Grozavu, aproape de banca medieșenilor

Derby-ul etapei a 8-a din Seria 2, dintre FC Brașov și Gaz Metan Mediaș, a fost câștigat de brașoveni cu scorul de 2-0. Oaspeții au controlat jocul în prima repriză, dar Alexandru Munteanu, Llulaku sau Muth nu au fost inspirați a finalizare. La ultima fază a primei reprize, stegarii au dat lovitura. Codoban l-a găsit excelent în careu pe Matei cu o pasă de peste 30 de metri, iar golgheterul brașovenilor a trecut ușor de Abrudan și a marcat pe lângă Greab ieșit la intercepție. În partea secundă, brașovenii au fost cei care au controlat jocul, iar juniorul Olteanu a închis meciul cu golul din minutul 70, servit ideal de Matei. FC Brașov a obținut prima victorie pe propriul teren din acest sezon, iar după acest meci elevii lui Adrian Szabo au urcat pe locul 5 în clasament.

„A fost greu, dar și frumos în același timp. Chiar dacă nu am făcut un joc strălucit, am văzut la jucătorii mei ambiție,determinare și voință. Mă bucură nespus această victorie, am spart gheața acasă și sper să ne continuăm seria de invincibilitate. Am mai spus, timpul ne presează, astfel că egalurile nu ne mai mulțumesc. Jucătorii au calitate, iar datoria noastră este să exploatăm la maxim. Avem la dispoziție o săptămînă să pregătim meciul cu Universitatea Cluj și să aducem jucătorii în formă”, a declarat Adrian Szabo.

Leo Grozavu, aproape de Gaz Metan Mediaș

„Felicit echipa Brașovului pentru această victorie. În acest meci, FC Brașov a fost echipa pragmatică pentru că au deschis scorul la prima ocazie. În repriza secundă noi am căzut și fizic, au fost multe inexactități în joc, iar Brașovul a reușit să mai înscrie. Eu fost doar interimar la acest meci, din ce am înțeles, de luni, de pregătirea echipei se va ocupa Leo Grozavu”, a spus Florin Șomfălean.

FC Brasov – Gaz Metan Medias 2-0
Au marcat: Matei 45, Olteanu 70

FC Brașov: Căucă – David, Poverlovici, Puțanu, Letan – Avram, Vl. Munteanu, Moraru (57 Istrofor), Olteanu – Codoban (62 Daniel Ene) – Matei (87 Rusu)
Antrenor: Adrian Szabo

Gaz Metan: Greab – Crețu, Abrudan, Muth, Buzean- Bic, Stancu – C. Petre (66 Bajenaru), Al. Munteanu, Olaru (66 Trif)- Llulaku (73 Buziuc)
Antrenor:Flavius Somfalean

Arbitri: Florin Mazilu – Mihai Marica, Adrian Marginean

 

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 10 Oct. 2015, 19:45 Seria 2
Pe aceeași temă