Președintele Craiovei Maxima este alături de CS Universitatea: „Prevăd un viitor luminos acestui proiect”

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 16:17 Seria 2
Președintele Craiovei Maxima este alături de CS Universitatea:** „Prevăd un viitor luminos acestui proiect

Înaintea primului meci oficial, cel din Cupa României, cu Pandurii II, CS Universitatea și-a prezentat președintele de onoare al clubului de fotbal, nimeni altul decât Corneliu Andrei Stroe, liderul staff-ului Craiovei Maxima. Acesta garantează pentru proiectul susținut de autoritățile din Bănie.

„Am aderat la acest proiect acum o lună, la propunerea municipalității și după ce am studiat toate datele am concluzionat că este o construcție solidă, căreia îi prevăd un viitor luminos. Oamenii care susțin acest proiect sunt serioși, elevați și au posibilități financiare. Se reînnoadă astfel tradiția Clubului Sportiv Universitatea Craiova, eu consider că această echipă este continuatoarea celei înființate în 1948, sub egida senatului Universității din Craiova. Nu avem nicio problemă cu cealaltă echipă care reprezintă Craiova, sper să avem parte de o concurență loială, plină de fair play. Trebuie să avem răbdare, să reconstruim pe baze solide, iar publicul va constata acest lucru pe parcurs” a declarat Stroe, care este și președintele consiliului de administrație al Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

„Este o mare onoare și un privilegiu să avem lângă noi un om precum Corneliu Stroe, cel care a condus acest club în perioada sa de glorie maximă, sperăm măcar să ne apropiem de acele performanțe, cu ajutorul dumnealui” a declarat managerul general al CS Universitatea, Pavel Badea.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 16:17 Seria 2
Pe aceeași temă