Gaz Metan s-a reunit, dar nu știe în ce ligă va juca

  • Gaz Metan Mediaș a pierdut doar cinci jucători față de lotul cu care au terminat campionatul Ligii 1. Astăzi, 6 iulie, echipa ce a retrogradat în Liga 2 s-a reunit, însă încă nu știe în ca campionat va evolua.
  • Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF va da miercuri un răspuns privind ancheta în presupusul caz de premiere a jucătorilor de la Brașov de către Concordia Chiajna, astfel că gruparea din Mediaș speră să aibă câștig de cauză și să evolueze din nou în Liga 1.

 

Jucătorii antrenați de Ion Balaur s-au reunit astăzi pentru primul antrenament din noua stagiune, dar nu știu dacă cea de Liga 2 sau de Liga 1. Situația echipei este însă în continuare incertă. Gaz Metan așteaptă decizia în privința anchetei pe care Comisiile FRF o fac în cazul jocului dintre FC Brașov – Gaz, dar și în cel al Concordiei Chiajna.

În situația în care se dovedește faptul că jucătorii de la FC Brașov au fost premiați cu bani proveniți de la Concordia, clubul ilfovean ar urma să fie retrogradat, caz în care Gaz Metan Mediaș ar rămâne în Liga 1.

Cu toate că nu știu încă în ce ligă vor juca, medieșenii și-au păstrat în proporție importantă lotul cu care au jucat și în sezonul trecut. Singurii jucători care s-au transferat la alte echipe, în această pauză competițională sunt Pleșca, Tahar, Curtean, Zaharia și Tîrnovan.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă