FC Olt vrea meci de prezentare

09 Aug. 2012, 16:34 Pregătiri, amicale
FC Olt** vrea meci de prezentare

Reprezentanții echipei FC Olt Slatina încearcă să organizeze un meci demonstrativ înainte de startul sezonului.

Prezentarea lotului echipei FC Olt Slatina se va face într-un mod festiv, oficialii clubului de pe malurile Oltului încercând să organizeze un meci demonstrativ cu o echipă cu tradiție din țară. Deși s-a dorit inițial aducerea la Slatina a unui club din primul eșalon fotbalistic românesc, acest lucru nu este posibil, pentru că echipele din Liga I au început deja jocurile oficiale.

„Vrem să facem un meci de prezentare a echipamentului, a lotului. Încercăm să găsim o echipă bună, iar înainte de startul sezonului să facem acest joc”, a spus Dan Oprescu.

„Gazonul de pe stadionul «1 Mai» a fost atacat de o ciupercă”

FC Olt Slatina nu va mai susține niciun meci de verificare pe stadionul „1 Mai”, oficialii divizionarei B încercând să protejeze suprafața de joc de pe arena slătineană.

„Ar fi trebuit ca jocul cu Juventus București să-l disputăm pe stadionul «1 Mai», dar nu mai putem juca. Acest amical îl vom juca tot la Piatra-Olt, unde terenul arată bine. Vreau ca lumea să înțeleagă de ce jucăm la Piatra. Suprafața de joc de pe «1 Mai» trebuie protejată, în sezonul anterior nu am făcut niciun meci de verificare la Piatra-Olt. Ar fi păcat să nu profităm de cele două baze sportive de antrenament pe care le avem la dispoziție, stadionul «Metalurgistul» și terenul de la Piatra-Olt. Se va face o însămânțare pe «1 Mai», iar gazonul va arăta bine până la startul sezonului. Sunt porțiuni în care iarba a fost atacată de o ciupercă, va fi imposibl să mai jucăm acolo, două-trei săptămâni nu vom mai intra pe el”, a spus Dan Oprescu.

Sursa: Gazeta Nouă

09 Aug. 2012, 16:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă