CS Universitatea s-a impus în testul cu Sporting Pitești

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 14:59 Pregătiri, amicale
CS Universitatea** s-a impus în testul cu Sporting Pitești

CS Universitatea a câștigat partida amicală disputată ieri în compania formației Sporting Pitești. Alb-albaștrii s-au impus cu 3-2. Golurile craiovenilor au fost reușite de Dragu (25), Scarlat (41) și Pîrvu (73).

Ovidiu Stângă a folosit următorii jucători: Irimia – Vișan, Scarlat, Izvoranu, Geamănu – Dragu, Cîju, Dragalina, Pârvu – Bardu, Gueye. Au mai jucat: Nica, Gîrloi, Dragomir, Lisandru, Andruța.

Spectacol nu a fost doar în teren, ci și pe margine, unde suporterii Universității au aprins torțe și au cântat minute bune pentru favoriți, încurajându-i astfel înaintea jocului de la Oradea.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

Stângă: „Calitatea jocului va aduce rezultatul pozitiv”

Antrenorul Universității consideră că numai printr-un joc bun poate fi obținut cel de-al cincelea succes la rând al alb-albaștrilor.

La conferința de presă de astăzi, Ovidiu Stângă a spus referitor la meciul cu FC Bihor Oradea: „Avem o deplasare lungă. Îmi doresc să nu mergem degeaba la Oradea, să avem un joc bun din toate punctele de vedere, iar odată cu o calitate bună a jocului cu siguranță va veni și rezultatul pozitiv, care în viziunea mea este foarte important. O spun mereu, niciun meci nu este câștigat dinainte. Ne așteaptă o partidă grea, în care și adversarul va încerca să câștige. Eu sper să nu le fie ușor împotriva noastră și noi să fim cei care obținem maximul din acest joc”. Stângă a adăugat: „Am văzut trei meciuri ale echipei din Oradea, nu cred că am nevoie de informații mai multe, pentru că te pot trage înapoi. S-a văzut la meciul cu Slatina, unde au fost prea multe și am început de la 0-1 și cu 10 oameni”.

Ovidiu Stângă a atins și subiectul cartonașelor roșii, încasate excesiv de echipa sa: „Odată ce ești pe foaia de arbitraj există riscul să fi eliminat în orice moment. Este dureros faptul că se acordă destul de lejer cartonașe roșii, nu se dă o libertate de exprimare mai mare jucătorilor, pentru că ei sunt în permanență, în fotbalul modern, într-un duel cu adversarul, iar arbitrii trebuie să înțeleagă că jucătorilor li se cere să fie agresivi, profesioniști, să joace mingea. Nu cred că vreun antrenor la cere jucătorilor altceva. Lui Izvoranu i-a fost foarte greu după meci. Eu am încercat să-l motivez, sper că am și reușit. Pentru că avem nevoie de el, la valoarea lui este un jucător foarte important”.

Cât privește jocul de verificare de miercuri după-amiază, antrenorul nostru a declarat: „Eu îmi doresc să dau multe minute jucătorilor din lot, și unul dintre obiective este și promovarea de jucători. M-a bucurat foarte mult evoluția celor care vin de la centrul de copii și juniori și sper să-i ajut, atât cât ține de mine, să facă pasul spre fotbalul mare. Îmi doresc foarte mult să promovez jucători tineri. Însă e foarte greu să-i iau momentan la echipa mare, într-o perioadă atât de scurtă”.

Partida FC Bihor Oradea – CS Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul „Iuliu Bodola” și va conta pentru etapa a noua a campionatului.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 14:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă